‘’Bijuteria Stil’’, premii de poveste pentru cele mai stilate femei din Romania in Marea Finala ‘’Bravo, ai stil Celebrities’’

Author: Oana Iosif
Actualizat: 20 dec 2020, 14:54
video Foto(8)

Bijuteriile sunt pretuite de mii de ani nu doar pentru frumusetea loc, ci si pentru eleganta si rafinamentul pe care il ofera purtatorului. ‘’Bijuteria Stil’’ stie acest lucru, asa ca de 30 de ani ofera clientilor bijuterii lucrate cu atentie si imbogatite cu un strop de infinit.

‘’Bijuteria Stil’’ a fost alaturi de cele sase finaliste in Marea Finala ‘’Bravo, ai stil Celebrities’’. Fiecare finalista a primit un cadou pretios, o bratara din aur alb și pandantiv personalizat, ca incununare a succesului in cadrul competitiei.

Si juratii s-au bucurat de cate un cadou deosebit, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu au primit cate un pin din aur, ca simbol al excelentei stilului.

Brățările și pin-urile oferite concurentelor și juriului au fost realizate, grație capacității de producție și creatie a companiei Stil, chiar cu logo-ul postului Kanal D, turant în aur alb, pentru a putea păstra astfel o amintire strălucitoare și personalizata a acestui moment unic.

 

Marea castigatoare ‘’Bravo, ai stil Celebrities’’, Alexandra Ungureanu a plecat acasa nu doar cu marele premiu si cu o tiara, ci si cu un colier din aur cu diamant, oferit de ‘’Bijuteria Stil’’. Diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor dupa cum stim, si ce ar putea arata mai bine pe gatul unei castigatoare, decat un diamant atent lucrat chiar în România si slefuit de bijutierii autohtoni care sa ii aduca aminte de acest moment special pentru restul vietii.

Calitatea pieselor oferite este certificata de faptul ca ‘’Bijuteria Stil’’ este Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei și producător autohton de bijuterii. Fiecare piesa este lucrata cu atentie, gandita si finisata in propriul atelier din Romania. Bijuteriile sunt disponibile atat in magazinele din marile centre comerciale, cat si online pe https://www.bijuteriastil.ro/, în acestă perioadă putând beneficia și de oferte speciale, exclusiv pe site-ul bijutierului.

Bijuteria Stil va ofera o selectie mare de bijuterii de la bratari, inele de logodna si coliere pana la verighete, toate la un pret accesibil atât pe bijuteriastil.ro cât și în cele 30 de magazine din întreaga țară.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.