“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 19 iul 2022, 12:00
“SĂ CREȘTI MARE!” – Campania de Craciun a Știrilor Kanal D
Sursa: Captură KANAL D

Începând de astazi, 21 decembrie, Știrile Kanal D demarează Campania “SĂ CREȘTI MARE!”, în colaborare cu Asociația “Protagoniști în Educație”. În cadrul principalului buletin informativ al Știrilor Kanal D de la ora 19:00, de luni până joi, vom urmări reportaje emoționante realizate în mijlocul unor familii greu încercate, fiecare dintre acestea având mare nevoie de ajutor.

De Crăciun, Știrile Kanal D, împreună cu Asociația “Protagoniști în Educație” fac din urare o misiune de onoare și oferă copiilor care nu pot privi prea departe, curajul de a-și imagina viitorul pentru că, mai importante decât darurile care te cheamă să copilărești sunt darurile care te ajută să crești!

Urmărește Știrile Kanal D, de la ora 19:00, și află cum poți și tu să ajuți un copil vulnerabil să rămână conectat la educație! 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Despre Asociația FDP „Protagoniști în Educație: a fost înființată în anul 1996 de către voluntari italieni și români, cu sprijinul organizației italiene AVSI.

De-a lungul anilor, asociația a implementat programe pentru a promova binele comun, venind în sprijinul celor mai vulnerabile grupuri sociale: copii abandonaţi, copii şi tineri care trăiesc cu HIV,  persoane cu dizabilităţi, şomeri.