Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 21 decembrie – A doua parte- VIDEO. O noua concurenta isi face aparitia in casa baietilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2020, 16:08
O noua concurenta intra in casa Puterea dragostei, spre surprinderea baietilor!

Dupa o Gala tensionata, concurentii de la Puterea dragostei au parte de o surpriza in editia de azi. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

In ultima vreme concurenții de la Puterea dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Atunci când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, unii dintre concurenții de la Puterea Dragostei apelează la violența fizică sau la diverse amenintari.

Urmărește emisiunea Puterea dragostei oriunde te-ai afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.
Show-ul "Puterea dragostei" care face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată și online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fața televizorului pentru a vedea fiecare ediție.  

O noua concurenta face furori in casa Puterea dragostei!

Dupa o Gala presarata cu multe momente tensionate, la finalul careia Maia a fost cea care a parasit casa iubirii, in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei, concurentii au parte de o surpriza. O noua concurenta isi face aparitia in casa baietilor si face furori printre acestia cu frumusetea ei. Aceasta intra hotarata sa isi intalneasca marea iubire.

Citeste si: Live Puterea dragostei 20 decembrie 2020: Cristian Comanici o saruta cu FORTA! Apoi CADE peste EA! Incredibil ce reactie are Marinescu

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 19 decembrie– Prima parte- VIDEO. Alexandra, aproape de a fi bătută de George

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In editia de astazi, Berna, fosta conucurenta la Puterea dragostei, intervine prin videocall si socheaza pe toata lumea cu dezvaluiri uluitoare despre sentimentele lui Cristian Comanici pentru ea. 

Tot in editia de astazi a show-ului matrimonial, Alexandra si Aya ajung din nou la cutite si sunt la un pas de a se lua la bataie spre uluirea celorlalte colege care incearca din rasputeri sa aplaneze conflictul.

Aflati pana unde se va ajunge, astazi, de la ora 17:00, la Kanal D.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.