Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marti, 22 decembrie – Prima parte- VIDEO. Marinescu face dezvaluiri incredibile!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 dec 2020, 08:00

Tensiunile continua si astazi in casa Puterea dragostei. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

In ultimele saptamani concurenții de la Puterea dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei. Chiar si acum cand multi dintre acestia se afla in izolare din cauza coronavirusului.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Atunci când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, unii dintre concurenții de la Puterea Dragostei apelează la violența fizică sau la diverse amenintari.

Urmărește emisiunea Puterea dragostei oriunde te-ai afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.
Emisiunea care face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată și online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fața televizorului pentru a vedea fiecare ediție.  

Marinescu intervine prin videocall si face dezvaluiri neasteptate!

Dupa ce in editia de ieri si-a facut apartia o noua concurenta in casa baietilor care a facut furori printre acestia cu fizicul ei, astazi, revin momentele tensionate intre concurenti.
Cearta dintre Alexandra si Aya pare sa nu se fi incheiat in editia de ieri. Alexandra continua sa o atace pe Aya, acuzand-o ca a avut relatii cu barbati care au intretinut-o.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Cristina Mihaela ii va pune in legatura prin videocall pe concurentii care au fost afectati de coronavirus si se afla in izolare. George va interactiona cu iubita sa Madalina despre care afirma ca ii este foarte dor, Mariana ii adreseaza cateva cuvinte lui Rares, iar Marinescu nu se dezminte nici de aceasta data. Tanarul face dezvaluiri neasteptate despre ceea ce simte pentru Aya! Aflati cum va reactiona concurenta si ce se va intampla, astazi, de la ora 11:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 21 decembrie – A doua parte- VIDEO. O noua concurenta isi face aparitia in casa baietilor!

Citeste si: Live Puterea dragostei 20 decembrie 2020: Cristian Comanici o saruta cu FORTA! Apoi CADE peste EA! Incredibil ce reactie are Marinescu

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.