Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, probleme mari de sănătate! Are nevoie urgentă de bani pentru operație!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 15:30
Cristiana Dorin Costache și Traian Băsescu
Sursa: BZI.ro

Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, Cristiana Dorin Costache, are probleme mari de sănătate.

„Am o tumoră pe coloană, e o operaţie grea, nu se poate face în România, ci în Turcia sau în Germania, e cu risc foarte mare, pot rămâne paralizată de la brâu în jos, în caz că medicul greşeşte ceva. Totul costă 9.000 de euro, ne chinuim să îi strângem.

Soţul meu a rămas şi el fără contracte muzicale, anul acesta, aşa că, acum, când eu nu am niciun concert, el a fost nevoit să-şi deschidă o mică afacere.

Lucrează vaze tridimensionale, colorate”, a dezvăluit Cristiana Dorin Costache pentru Playtech.ro.

Cristiana Dorin Costache (52 de ani) cânta la restaurnatul "Cireșica" din Olimp, acolo unde mergeau mulți politicieni români, printre care și Traian Băsescu. Vocea inconfundabilă a Cristianei Dorin Costache i-a cucerit și pe soții Maria și Traian Băsescu, artista devenind cântăreața preferată a fostului președinte.

Cristiana Dorin Costache a mărturisit că pandemia de Covid-19 i-a cauzat mari probleme financiare.

Nu a mai avut cântări, iar soțul ei, care era inginer de sunet, a trebuit să se reprofileze, acum producând vaze tridimensionale.

"Soțul meu a rămas și el fără contracte muzicale, anul acesta, așa că, acum, când eu nu am niciun concert, el a fost nevoit să-și deschidă o mică afacere. Lucrează vaze tridimensionale, colorate. Am nevoie de 9.000 de euro pentru operația la coloană, sper să îi strângem cât mai curând", a mai declarat Cristiana Dorin Costache pentru sursa citată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a vrut să o ajute Traian Băsescu pe Cristiana Dorin Costache 

Artista a povestit cum a vrut să o ajute Traian Băsescu pe cântăreața lui preferată.

Traian Băsescu, care era președintele României atunci, s-a oferit să îi plătească operația Cristianei Dorin Costache, însă aceasta l-a refuzat temându-se de intervenția chirurgicală.

„Ştia de problemele mele, el tocmai se operase de hernie de disc. M-a sfătuit să renunţ la infiltraţiile pe care le făceam ca să pot sta în picioare, la concerte.

S-a oferit să-mi plătească operaţia la un spital din Viena, dar m-am cam temut.

Nu eram pregătită pentru operaţie. Poate, dacă o făceam atunci, acum nu mai suportăm aceste dureri. Oricum, o să-i rămân mereu recunoscătoare pentru faptul că, la greu, mi-a întins o mână de ajutor, gest pe care nu l-au făcut nici măcar unele rude pe care cândva le-am ajutat cu bani”, a mai declarat interpreta.

Citeste si: Traian Băsescu, atac dur la adresa lui Raed Arafat: „Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.