Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de miercuri, 23 decembrie – A doua parte- VIDEO. Alexandra face acuzatii grave la adresa colegelor sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 dec 2020, 15:50
Alexandra le declara razboi colegelor sale.

Conflictele se tin lant si astazi in casa Puterea dragostei! Urmăreste emisiunea si Live Video Online pe kanald.ro.

In casa Puterea dragostei conflictele nu mai contenesc de cateva saptamani bune. Atat fetele cat si baietii sunt tot mai agitati si declanseaza multe certuri mai mult sau mai putin fondate. Scenele de violentă fizică si verbală au fost la ordinea zilei, in ciuda faptului ca prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela a incercat din rasputeri sa ii avertizeze. Chiar si in prezent, cand multi dintre concurenti se afla in izolare din cauza coronavirusului, acestia vor interveni in emisiune, prin videocall si vor lansa atacuri asupra colegilor lor din platou.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

In momentele in care unii dintre concurenti de la Puterea dragostei simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, acestia recurg la violenta fizică sau la diverse amenintari.

Urmariti emisiunea Puterea dragostei oriunde te-ai afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Emisiunea care face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată si online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fata televizorului pentru a vedea fiecare editie.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de miercuri, 23 decembrie – Prima parte- VIDEO. Codrut, dezvaluiri incredibile despre Daiana, noua concurenta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de marti, 22 decembrie – A doua parte- VIDEO. Comanici, atac dur la adresa Alexandrei!

Alexandra le pune la zid pe Aya, Andrada si Maria!

In prima parte a editiei de astazi, Alexandra si Aya au continuat sa se atace reciproc, ajungand din nou la un pas de a declansa o lupta corp la corp in casa Puterea dragostei, spre disperarea celorlalte concurente.

In cele din urma, Alexandra lanseaza acuzatii grave asupra mai multor colege de ale sale.

In partea a doua a editiei de azi, Puterea dragostei, concurentii aflati in izolare vor interactiona cu cei din casa prin videocall. Codrut va interveni si va lansa cateva afirmatii uluitoare despre Daiana, noua concurenta, despre care spune ca vrea sa o cunoasca mai bine. PE de alta parte, Rares a afirmat despre Daiana ca o cunoaste fara haine, fapt ce o infurie incredibil pe tanara care incearca sa explice tuturor ca nu este nimic adevarat din ceea ce

s-a spus despre ea. Aflati ce reactii se vor starni astazi, de le ora 17:00, la Kanal D:

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.