INTERVIU de exceptie: Cum isi va petrece Teo Trandafir sarbatorile de iarna, care este mancarea ei preferata de Craciun si ce isi doreste de la 2021: ''Un strop de siguranta''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 23 dec 2020, 15:52
Maia si Teo Trandafir

Teo Trandafir a vorbit in exclusivitate pentru kanald.ro despre cum isi va petrece sarbatorile de iarna anul acesta.

Alaturi de fiica sa, Maia, Teo ne-a povestit ce planuri are pentru Craciun, dar si ce isi doreste de la 2021. Va prezentam un interviu de exceptie cu prezentatoarea emisiunii ''Teo Show'', una dintre cele mai iubite și apreciate personalități din România: 

Unde si cu cine isi va petrece Teo Trandafir sarbatorile de iarna

1. Ce inseamna sarbatorile de iarna pentru Teo Trandafir?

Inseamna un prilej, de fiecare data altul si altfel structurat, de a ma bucura. Este limpede ca daca nu te adaptezi, lucrurile nu se intampla cum iti doresti. Anul acesta sarbatorile sunt un bun prilej de a ma odihni, de a ma regasi, de a petrece timp cu oamenii pe care ii iubesc.

2. Care este cea mai frumoasa amintire legata de sarbatori, din copilarie?

Imi aduc aminte ca aveam vreo patru ani si imi doream foarte mult o instalatie de brad, care la vremea respectiva nu se prea gasea. Parintii mei au facut in asa fel incat am primit o instalatie de brad cu lumanarele mari. Mi s-a parut ceva extraordinar. In acelasi an am primit si un aragaz de jucarie, din tabla, prilej de mare bucurie.

Citeste si: Aproape un milion de români din întreaga țară au urmărit ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”;  Kanal D, pe locul doi în topul audiențelor, în intervalul de difuzare al producției

3. Cum era Craciunul atunci cand erai copil?

Eu am crescut in mai multe locuri. Cand eram cu parintii mei era frumos, dar tata, fiind medic pediatru, era pe drumuri, era foarte solicitat, mergea acasa la copii. Cand eram cu nasica sau maita, mama mamei mele, era un Craciun linistit, niciodata nu am avut parte de un Craciun zgomotos. Intotdeauna am avut constiinta faptului ca sarbatoarea Craciunului este un bun prilej de introspectie si de calm.

Cand am venit la Bucuresti mi s-a parut ciudat, ma invatasem cu linistea.

4. Cum vei petrece Craciunul anul acesta?

Ca toata lumea. Nu mergem nicaieri, nici in conditii normale nu imi place sa merg la petreceri. Vom comanda de mancare, fiecare ce isi doreste, si ne vom uita la televizor.

5. Care este mancarea ta preferata, de sarbatori?

Mie imi place foarte mult salata boeuf, dar mananc putina. Maia este amatoare de sarmale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce isi doreste Maia Trandafir de Craciun

6. Maia este deja mare, dar cum simte ea Craciunul? Are acelasi entuziasm ca atunci cand era micuta?

Eu cred ca da. Se bucura de ceea ce se intampla in jurul ei si de cadouri.

Anul acesta a avut nevoie de haine noi si Mosul a venit deja cu o parte.

7. Si-a facut Maia lista pentru Mos Craciun?

Nu, este mult prea mare pentru lista aceasta. De obicei imi spune ce isi doreste si, de obicei, se poate.  Avem si un protocol al telefoanelor, o data la trei ani telefonul meu merge la ea si eu iau un telefon nou. Nu este un copil pretentios.

8.Daca ai putea alege orice loc din lume, unde ti-ai dori sa petreci sarbatorile de iarna?

In sudul Frantei, intr-o zona care se numeste Le Var, lipita de Saint Tropez. Nu sunt preturile atat de mari si imi place un loc unde se cultiva lavanda, se numeste le Lavandou, o zona care vara are cateva mii de locuitori si iarna doua sute de mii.

9. Care a fost cea mai mare provocare in 2020?

Cea mai mare provocare  a fost izolarea, pe care n-am inteles-o, n-am stiut sa o gestionez. Am avut noroc ca nu am trait-o la modul atat de drastic, avand emisie de luni pana vineri.

10. Ce iti doresti de la 2021?

Imi doresc puterea de a munci, pentru ca de aici vin multe lucruri bune, un strop de siguranta, inseamna ca te bucuri de sanatate  si speranta ca lucrurile vor reveni la normal.

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Mircea Badea: ''Mircea era minor când l-am cunoscut''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.