Crăciunul aduce noi conflicte în casa "Puterea Dragostei". Maria şi Andrada dau cărţile pe faţă : "De când eşti în emisiunea asta ne-ai minţit de vreo douăzeci de ori..." Urmăreşte Puterea Dragostei vineri, 25 decembrie, de la 11:00 şi de la 17:00

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 24 dec 2020, 19:04
Andrada și Maria, conflict!

În ziua de Crăciun , urmăriţi o ediţie specială Puterea Dragostei. Conflictele dintre concurenţi nu înceteză să apară nici în zi de mare sărbătoare.

Mariai şi Andrada fac declaraţii cutremurătoare, fetele dau cărţile pe faţă.

În emisiunea de mâine, Andrada rupe tăcerea, spune despre Maria că este o mincinoasă, iar în emisiune a minţit de mai multe ori. Maria i-a spus Andradei că şi ea minte, să nu mai vorbească.

"De când eşti în emisiunea asta ne-ai minţit de vreo 20 de ori până acum, pe faţă",

i-a spus Andrada 

Seria conflictelor dintre Maria şi concurenţii din casa Puterea Dragostei, continuă şi în ediţia specială de Crăciun. 

Citeste si: Confruntare între Alexandra şi Mariana:" Stai liniştită că pe tine nici virusul nu te prinde" Urmăreşte Puterea Dragostei joi, 24 decembrie, de la 11:00 şi 17:00, la Kanal D

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un nou conflict prinde contur între Maria şi Daiana, cea din urmă o acuză că este falsă şi sare la bătaie. Cele două sunt despărţite cu greu de concurente.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.