Război între Aya și Alexandra: „Ai trăit de pe urma bărbaților!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 27 decembrie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 dec 2020, 20:00
Alexandra și Aya, concurente la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

Pe măsură ce timpul trece, relația dintre Aya și Alexandra pare să se deterioreze tot mai mult. Cele două concurente de la Puterea Dragostei se vor ataca din nou în gala de duminică.

Aya și Alexandra nu pot îngropa securea războiului, astfel că cele două concurente de la Puterea Dragostei profită de fiecare ocazie pe care o au pentru a se jigni. Ce se va întâmpla între cele două concurente?

Aya și Alexandra, discuții aprinse în gala Puterea Dragostei

Oricât de mult ar încerca, Aya și Alexandra nu se pot ignora, astfel că nu există emisiune în care cele două să nu își adreseze cuvinte grele.

În gala Puterea Dragostei de duminică, 27 decembrie, Alexandra va spune despre Aya că nu este atât de bogată pe cât vrea să pară și că, în realitate, aceasta ar trăi de pe urma unei instituții din Germania.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de sâmbătă, 26 decembrie-Prima parte- VIDEO. Marinescu, continuă seria conflictelor

La rândul ei, Aya va afirma că Alexandra nu se poate descurca singură și că a trăit până acum de pe urma bărbaților din viața ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se va termina conflictul dintre cele două concurente, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 25 decembrie– Prima parte- VIDEO. Bătaie în casa iubirii, chiar în ziua de Crăciun!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.