Primul mesaj al Danielei, iubita lui Culiță Sterp, după ce s-a spus că ar fi însărcinată: „Așa arată...”

Autor: Amalia Georgescu
Culiță Sterp și Daniela, iubita lui
Sursa: Instagram

Daniela și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor pare să devină din ce în ce mai serioasă. Ce mesaj a transmis iubita artistului?

După un mariaj nereușit, Culiță Sterp și-a găsit fericirea în brațele Danielei. Dacă la început cei doi erau foarte discreți atunci când venea vorba despre relația lor, acum, Culiță Sterp și Daniela nu ezită să se fotografieze împreună și să își declare iubirea în mediul online.

Daniela, declarație de dragoste pentru Culiță Sterp

Daniela și Culiță Sterp și-au petrecut Crăciunul împreună și par mai fericiți ca niciodată.

Cei doi s-au fotografiat lângă brad, îmbrățișați și au vrut ca toți prietenii lor de pe instagram să afle cât de mult se iubesc.

În a doua zi de Crăciun, Daniela a postat mai multe fotografii alături de Culiță Sterp, iar în dreptul lor a scris și un mesaj emoționant.

„Așa arată fericirea pentru mine!”, a scris Daniela pe contul de instagram. 

Declarația de dragoste vine la scurt timp după ce în mediul online au apărut informații potrivit cărora Daniela ar fi însărcinată, iar Culiță Sterp ar urma să devină tată pentru prima oară. Detaliile legate de sarcina Danielei au fost dezvăluite de o sursă apropiată cuplului.

„E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați.

Acum, Culiţă Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor” a declarat sursa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Care va fi avantajul lui Culiță Sterp la „Survivor România”, sezonul 2

Până în prezent, cei doi nu au făcut declarații pe marginea acestui subiect, preferând să păstreze misterul.

Culiță Sterp a acceptat provocarea și urmează să își testeze limitele la Survivor România. Astfel, cântărețul va sta departe de iubita lui o perioadă, însă cei doi sunt pregătiți pentru ceea ce va urma.

Citeste si: Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.