Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea Dragostei și cine este în pericol de eliminare? Cutia Pandorei, o nouă surpriză pentru concurenți

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 dec 2020, 20:00
Anunțul făcut de Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Emoții mari pentru concurenții de la Puterea Dragostei. După nominalizări, doi dintre ei sunt în pericol de eliminare. Despre cine este vorba?

Se încheie o nouă săptămână plină de conflicte la Puterea Dragostei, iar în urma voturilor exprimate de concurenți, un băiat și o fată sunt la un pas de a părăsi competiția. 

Mesajul ascuns în Cutia Pandorei. Ce se întâmplă cu eliminările în această săptămână?

Gala din această seară a fost una din care nu au lipsit replicile acide și discuțiile aprinse.

După mai multe momente tensionate, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, a anunțat numele favoriților săptămânii. Este vorba despre Cristian Comănici și Alexandra, doi dintre cei mai votați concurenți ai sezonului cu numărul 3. Astfel, cei doi se luptă pentru titlul de lider suprem în casa dragostei, cecul fiind acordat în această săptămână cuplului favorit.

Nicos și Maria au fost votați de restul concurenților pentru a pleca acasă, astfel că cei doi sunt în pericol de eliminare.

Fără să mai prelungească suspansul, Cristina Mihaela a anunțat că favoritul săptămânii este Cristian Comănici, astfel că Nicos a fost salvat.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 26 decembrie –A doua parte- VIDEO. Nicos dă cărțile pe față. Cu ce fostă concurentă de la Puterea Dragostei vorbește în prezent?

Deși Maria ar fi trebuit să fie eliminată, Cutia Pandorei a schimbat din nou situația, iar mesajul ascuns în interiorul acesteia a salvat-o pe concurentă de la eliminare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dragi concurenți, având în vedere că nu ne aflăm în formulă completă deoarce câțiva dintre voi lipsesc din motive de sănătate, dar și datorită faptului că săptămâna viitoare vom filma ediția de Revelion și ne dorim să fim cu toții împreună ca o adevărată

familie am hotărât ca astăzi să nu plece niciun concurent din competiție.”, a anunțat Cristina Mihaela.

Astfel, la finalul galei din această duminică, niciun concurent nu a plecat acasă, iar Maria a fost salvată, aceasta având șansa de a mai rămâne în competiție, chiar dacă a fost votată de colegi pentru eliminare. 

George și Mădălina au fost desemnați cuplul lunii și au intrat în posesia cecului în valoare de 1500 de euro, cei doi îndrăgostiți fiind mai fericiți ca niciodată. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de sâmbătă, 26 decembrie-Prima parte- VIDEO. Marinescu, continuă seria conflictelor

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.