15 mesaje și sms-uri speciale de bună dimineața pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Autor: Elena Padure
Actualizat: 19 iul 2022, 18:05
Mesaje de buna dimineata in preajma sarbatorilor

Arată-le celor dragi că îi porţi în gând dis-de-dimineaţă şi în perioada sărbătorilor, cu aceste mesaje deosebite.

Perioada sărbătorilor de iarnă prezintă o ocazie ideală de a le aminti celor apropiaţi că îi purtăm în suflet.  Mesajele tradiţionale de sărbători  sunt o modalitate bună de a le arăta celor dragi că ne gândim la ei, deşi poate nu le putem fi alături din cauza  restricţiilor impuse de pandemie.  Iată o listă cu cele mai călduroase texte pentru urările de bună dimineaţa în pragul sărbătorilor.

15 mesaje speciale de bună dimineaţa

1. La ceas de sărbătoare, când anul are tâmplele ninse, iar cafeaua ne încălzeşte sufletul cu bucuria sărbătorilor, vă doresc: Bună dimineaţa! Sărbători fericite!

2. Bună dimineaţa! Să aveţi parte numa de lumină în inimă şi în gând.

3. O dimineaţă cu sărbători vii şi luminoase vă doresc!

4. În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe valul credinţei, magiei şi a bucuriei. O dimineaţă bine cuvântată!

5. Bună dimineaţa! Fă-ţi timp pentru acele lucruri care te fac fericit cu adevărat şi fă tot ce-ţi stă în putere pentru a le transforma în realitate.

6. E atâta lumină în jur pentru fiecare dintre noi.

Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Sărbători fericite!

Citeste si: Mesaje de la mulți ani de Crăciun pentru familie și prieteni. Urări și felicitări virtuale pentru sărbătorile de iarnă

7. O nouă zi, un nou început! Să fim sănătoşi cu toţii şi să ne meargă totul bine! Bună dimineaţa!

8. Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase. Sărbători fericite şi La Mulţi Ani!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

9. Uneori până şi cafeaua are gust de dor. Dor de oamenii pe care îi port în suflet. Bună dimineaţa! Sărbători binecuvîntate!

Citeste si: Primele declarații ale asistentei vaccinate împotriva noului coronavirus: „Nu a durut absolut deloc, este...”

10. Bună dimineaţa! Sa zâmbeşti în zori de zi, să ai numai bucurii. Ai încredere în tine, ca să-ţi meargă totul bine.

Mai adaug o cafea, să ai ziua cum ai vrea!

11. Bună dimineaţa! Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu. Primeşte-l cu braţele deschise şi bucură-te de fiecare clipă. Îţi urez Sărbători minunate!

12. Cu prilejul sărbătorilor, în toiul colindelor strămoşeşti, îşi doresc din tot sufletul sănătate, fericire şi împlinirea celor mai nobile gânduri! 

13. Bună dimineaţa! Îţi doresc să începi noua zi cu sărbătoare în suflet şi zâmbetul pe buze.

14. Fiecare dimineaţă întoarce o nouă pagină în povestea vieţii tale. În prag de sărbători, fă-o să fie una memorabilă! Sărbători fericite!

15. Vă doresc o zi frumoasă şi binecuvântată, plină de magia frumoaselor sărbători în care ne aflăm!

Citeste si: Romanii vor fi CONTROLATI! Anuntul lui Raed Arafat despre sarbatorile de iarna

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.