Alexandra Ungureanu a vorbit pentru prima data despre Silvia Popescu! Ce mesaj i-a transmis castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities"

Autor: Alice Popescu
Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Alexandra Ungureanu a avut sustinearea neconditionata a Silviei Popescu in Marea Finala "Bravo, ai stil! Celebrities"

Silvia Popescu, castigatoarea a doua sezoane "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost cea care a sustinut-o pe Alexandra Ungureanu in mediul online si cele doua chiar s-au intalnit fata in fata pentru a vorbi mai multe despre culisele show-ului.

Alexandra Ungureanu, mesaj pentru Silvia Popescu

Citeste si: Emily Burghelea, pentru prima data in fata socrilor! Ce spune frumoasa blonda despre despre mama proaspatului ei sot: "Nu credeam ca este posibil, dar va spun sincer...""

Intr-un interviu recent, Alexandra a vorbit si despre apropierea de Silvia si a marturisit ca a urmarit-o mereu in cele doua sezoane cand a participat si isi merita pe deplin titlul fiind o fata foarte talentata. "Silvia este un spectacol. Am urmarit editiile cu ea. Ea a iesit public si m-a sustinut. Ea este intr-un con de umbra acum, insa stiu ca pregateste ceva. E un spectacol, eu o ador.

Fiecare dintre noi n-am fost de una singura. Designeri, colaboratori, nu am fost singure. Au fost foarte multi care m-au ajutat"
, a recunoscut Alexandra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Silvia Popescu, o mare sustinatoare a Alexandrei Ungureanu

Citeste si: Cum a rasfatat-o Andreea Tonciu pe fiica ei de Sarbatori! Unde a dus-o finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Rebecca

Cat despre Silvia, castigatoarea a doua sezoane" Bravo, ai stil! Celebrities" a fost extrem de multumita de rezultatul din Finala si chiar i-a transmis un mesaj Alexandrei:"Suntem pentru a treia oara castigatori! Va multumesc pentru ca ati ales sa votati ca si mine cultura, rafinamentul,  demnitatea si educatia, mai pe scurt Alexandra Ungureanu.

Impreuna suntem invincibili!" 

În competiția stilistică, Alexandra Ungureanu a abordat diferite stiluri vestimentare, a pus în scenă momente artistice inedite, surprinzând prin curajul abordărilor, și a îmbrățișat de fiecare dată provocările venite din partea celor trei jurați ai emisiunii.

“Multumesc! Va iubesc mult, multumesc din suflet, multumesc pentru toata dragostea, multumesc pentru toata calatoria. Sunteti minunati!”,  a spus coplesita de emotii Alexandra Ungureanu.