Codruț, folosit de Alexandra? Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” miercuri, 30 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 29 dec 2020, 19:00
Tensiunile ating din nou apogeul în casa Puterea dragostei.

Discuții în contradictoriu și reproșuri în casa Puterea Dragostei și în această ediție. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Concurenții de la Puterea Dragostei  nu ratează nicio ocazie pentru a se ataca unul pe celălalt, iar rivalitățile din casă sunt din ce în ce mai vizibile. 

Alexandra, pusa la zid de ceilalti concurenti! 

Daca la inceputul saptamanii concurentii au incercat sa lase deoparte atitudinea agresiva si jignirile, in editia de astazi acestia revin la vechile comportamente agresive, dandu-si din nou mastile jos. Ziua de miercuri continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei, cu multe tensiuni si certuri.

Alexandra este una dintre cele mai controversată concurente de la Puterea Dragostei și pe bune dreptate pentru că este fata care s-a certat de cele mai multe ori. Ba mai mult, Alexandra a fost la un pas de a lua la bătaie mai multe concurente.

Alexandra pare să fi ajuns în conflict cu majoritatea concurenţilor. De această dată concuenta izbucnește și se ia la ceartă cu Mariana și Romeo. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador, în culmea fericirii, s-a îndrăgostit! Cine este Georgiana, fata care i-a furat inima artistului?

Cum se va termină conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.