Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 30 decembrie –Prima parte- VIDEO. Mariana și Alexandra, scandal monstru! De la ce subiect a pornit cearta

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 30 dec 2020, 08:00

Prima parte a ediției din 30 decembrie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Prima parte a ediției din 30 decembrie  a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Vezi Online Video ediția de miercuri, 30 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Daca la inceputul saptamanii concurentii au incercat sa lase deoparte atitudinea agresiva si jignirile, in editia de astazi acestia revin la vechile comportamente agresive, dandu-si din nou mastile jos.

Ziua de miercuri continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei, cu multe tensiuni si certuri. 

Editia Puterea Dragostei din 30 decembrie

Chiar daca a fost o săptămână extrem tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace, iar ca de fiecare dată Alexandra va fi în centrul atenției.

Alexandra și Mariana nu pot face pace, astfel că și în ediția de miercuri a emisiunii cele două concurente de la Puterea Dragostei vor ajunge să se certe.

Nu se suportă, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Mariana și Alexandra găsesc tot timpul motive de ceartă, iar în ediția de miercuri a emisiunii, cele două concurente se vor ataca făcând referire la relațiile amoroase pe care le-au avut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Diferența dintre mine și tine este că eu pot să-i țin după mine, în schimb, tu îi iei și te tăvălești cu ei.",

a spus Mariana.

Tot în ediția de astăzi, Alexandra intră în conflict cu Romeo. Concurenta s-a revoltat foarte tare când bărbatul a încercat să facă glume cu ea. Romeo spune că Alexandra minte când spune că își dorește un bărbat adevărat.

"Alexandra se bate cu pumnii în piept că ea își dorește un bărbat adevărat, de fapt, ea nu își dorește acest lucru.

Ea vrea un bărbat pe care să poată să îl controlze. Ei bine, pe un bărbat adevărat nu ai cum să-l controlezi niciodată.", a mărturisit Romeo.

Citeste si: Jador, în culmea fericirii, s-a îndrăgostit! Cine este Georgiana, fata care i-a furat inima artistului?

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.