Ce obiecte trebuie să ai la tine în Noaptea dintre Ani, ca să ai noroc în 2021

Autor: Elena Padure
Actualizat: 19 iul 2022, 20:50
Obiecte norocoase de revelion

Astrele ne dezvăluie care sunt obiectele cu cea mai mare energie pozitivă pentru fiecare dintre cele 12 zodii, în noaptea de Revelion

Noaptea dintre ani este un moment mult aşteptat de toată lumea, prielnic pentru rezoluţii pentru noul an, dar şi plin de superstiţii. Una dintre acestea este vechea tradiție care spune că de Revelion trebuie să avem un accesoriu de culoare roşie. Culoarea reprezintă pasiune, noroc şi are puterea de a atrage forţele binelui. Astfel, putem începe noul an cu optimism şi veşti bune.

Pe lângă acest detaliu şi astrologii ne vin în ajutor pentru a ne sfătui ce obiecte trebuie să avem la noi pentru a ne merge bine tot anul în 2021.

Ce obiect ne aduce noroc în noaptea dintre ani, în funcţie de zodie

Există obiecte diferite care vor ajuta cele 12 zodii. Taurii, de exemplu, trebuie să aibă la ei un trifoi, care va funcţiona ca o barieră împotriva răului şi care îi va proteja, iar Balanţele trebuie să ţină în mână un trandafir chinezesc, pentru noroc.

Obiect norocos pentru Berbeci (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii trebuie să poarte neapărat un obiect strălucitor, care îi va ajuta să îşi accessorizeze ţinuta foarte bine, să fie în centrul atenţiei şi să aibă noroc tot anul. Lucrurile sclipitoare sunt reprezentative pentru nativii din zodia Berbec, iar binele se va abate asupra lor pentru a le oferi un an cât mai bun.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Obiect norocos Tauri (21 aprilie – 20 mai)

Taurii ar trebui să aibă la ei un trifoi. Acesta  îi va proteja la trecerea dintre ani şi le va oferi noroc. Taurii care vor avea acest obiect la ei în noaptea dintre ani vor fi cei mai norocoşi oameni de la petrecerea de Revelion.

Obiect norocos pentru Gemeni: (21 mai – 21 iunie)

De Revelion Gemenii vor avea nevoie de o bancnotă de 500 de lei. Atunci când ceasul va bate la miezul nopţii, banii se vor înmulţi de cinci ori, iar norocul îi va însoţi pe nativii din zodia Gemeni tot anul. Nativii Gemeni sunt sfătuiţi să îşi îndemne apropiaţii să urmeze gestul.

Obiect norocos pentru Raci (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor avea nevoie de o bijuterie din aur care să iasă în evidenţă şi să îi facă unici. Ei vor fi, astfel, norocoşi şi le va merge bine tot anul. Astrele îi sfătuiesc pe nativii din zodia Rac să nu plece repede de la petrecere, deoarece seara se anunţă plină de surprize.

Obiect norocos pentru Lei  (23 iulie – 22 august)

Leii vor avea nevoie de un lucru mai excentric, ce nu va fi observat de nimeni.

Acesta dar le va purta noroc la trecerea dintre ani. Poate fi vorba despre lenjeria intimă, care trebuie să fie sexy şi, neapărat, albă.

Citeste si: Horoscop 2021: Află dacă vei fi sau nu înșelat anul acesta

Obiect norocos pentru Fecioare (23 august – 22 septembrie)

Fecioarelor le va puta noroc un mic dar de la părinţi. Cu siguranţă fiecare dintre noi are un lucru deosebit de la mama sau tata, iar avându-l la ei, nativii Fecioară se vor bucura de împlinirea tuturor dorințelor pe care părinţii le-au rostit pentru ei, fiindu-le, astfel, bine pe parcursul întregului an.

Obiect norocos pentru Balanţe (23 septembrie – 22 octombrie)

Astrele spun că Balanţele trebuie să poarte un trandafir chinezesc de culoare roşie care va fi pus în buzunar sau în geantă şi pe care trebuie să îl ţină în mână atunci când începe numărătoarea inversă. Astfel, Balanțelor le va merge bine încă din prima zi din an.

Obiect norocos pentru Scorpioni (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii trebuie să aibă o listă a dorințelor pentru noul an în geanta pe care o vor purta. Astfel, spiritele să le îndeplinească şi să le aducă un an prosper, plin de reuşite şi mult noroc.

Obiect norocos pentru Săgetători (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii trebuie să poarte la ei nu șirag de mărgele, cu un număr de perle care să coincidă cu numărul dorințelor pe care le au. La ora 12 îl vor arunca cât mai sus, pentru a absorbi tot norocul ce se va revărsa în lume.

Obiect norocos pentru Capricorni (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru a începe o nouă etapă, una mai bună şi plină de zâmbete, Capricornii vor purta ceva nou, pentru ca tot ce a fost rău până acum să rămână în urmă.

Obiect norocos pentru Vărsători (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii vor trebui să aibă la ei o monedă de argint. Acest talisman va respinge energiile negative şi îi va ajuta să pășească spre un an nou lipsit de greutăți.

Citeste si: HOROSCOP 2021! Cum va arăta noul an pentru fiecare zodie

Obiect norocos pentru Peşti (19 februarie – 20 martie)

Peştii vor avea la ei un buchețel de busuioc, despre care tradiţia spune că aduce mult noroc şi te ajută să îţi meargă bine tot anul dacă îl porţi la piept în noaptea de Revelion.

Citeste si: Atenţie! Ce trebuie să facă toţi românii până la 1 ianuarie? Anunţul a venit chiar de la Guvern