Roxana Ghiță este o altă concurentă care își va testa limitele la Survivor România. Va face parte din echipa Războinicilor și vrea să dovedească tuturor că este o persoană puternică.

Echipa Războincilor de la Survivor România 2021 va fi completată de Roxana Georgiana Ghiță, o tânără pasionată de sport și care vrea să demonstreze tuturor că nimic nu îi poate sta în cale atunci când își propune să realizeze ceva. Roxana Ghiță se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, concurenta de la Survivor România, sezonul cu numărul 2, având o înălțime de 1,65 metri și o greutate de 55 de kilograme.

CV Roxana Ghiță. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021

Roxana Ghiță are doar 22 de ani, dar cu toate acestea, tânăra se poate lăuda că a reușit să găsească modalitatea perfectă prin care să îmbine toate lucrurile care o pasionează, astfel încât să se ocupe de fiecare în parte. Sportul a ocupat întotdeauna un loc special în viața ei, a fost olimpică la matematică, dar în cele din urmă a decis să se dedice picturii, marea ei pasiune. Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri pentru ea, astfel că după ce timp de doi ani a studiat Pictura la Facultatea de Arte Plastice, Roxana Ghiță a decis să renunțe și să se întoarcă la prima dragoste, sportul. În prezent este instructor de fitness și urmează cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia.  

Date Biografice Roxana Ghiță

Vârstă: 22 de ani

Înălțime: 1,65 metri

Greutate: 55 kilograme

Echipă: Războinicii

Roxana Ghiță și-a descoperit pasiunea pentru sport încă de mică, de-a lungul timpului practicând sporturi ca rugby, inot, tenis, kickboxing, baschet sau schi. Deși pictura este o altă pasiune de-a ei, tânăra a decis să se dedice în întregime sportului, motiv pentru care a ales să profeseze ca instructor de fitness. Faptul că își petrece majoritatea timpului într-o sală de fitness cu siguranță va fi un avantaj pentru Roxana Ghiță, aceasta fiind determină să câștige competiția Survivor România.

"Imi doresc foarte tare sa imi dovedesc mie, dar si celor din jurul meu, ca sunt o persoana puternica si ca sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slabiciuni. Dincolo de partea sportiva, consider ca experienta <Survivor Romania> va fi o <detoxifiere> a corpului si a spiritului si o meditatie incredibila", a declarat Roxana Ghita.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Roxana Ghiță pe Instagram

Roxana Ghiță este urmărită pe instagram de 1241 de persoane. Concurenta care va face parte din echipa Războinicilor la Survivor România, sezonul 2, postează în mod constant fotografii din sala de fitness, dovedind încă o dată că sportul este o parte importantă din viața ei.