Mariano Starlin Belen Medina va face parte din echipa Războinicilor în cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România. Ce l-a determinat să ia parte la competiție?

După afişarea listei iniţiale a concurenților care vor face parte din echipa Faimoșilor, s-a aflat şi numele celor 12 Războinici de la Survivor România, sezonul 2. Mariano Starlin Belen Medina este unul dintre cei care se vor lupta pentru marele premiu. El are 1,78 metri înălțime, 89 de kilograme și este hotărât să îşi pună limitele la încercare.

CV Mariano Starlin Belen Medina. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

În viaţa de zi cu zi este de profesie instructor fitness si zumba, si percutionist. Condiţia sa fizică de invidiat, dar şi stabilitatea psihologică l-au adus pe Mariano Starlin Belen Medina în echipa Războinicilor la Survivor România 2021. El este pregătit pentru a înfrunta condițiile grele din Republica Dominicană, mai ales că aceasta este ţara lui nativă, deşi trăieşte în prezent ăn România.

Date Biografice Mariano Starlin Belen Medina

Vârstă: 37 de ani

Înălțime: 1,78 metri

Greutate: 89 kilograme

Echipă: Războinicii

Mariano Starlin Belen  Medina este originar din Republica Dominicană şi are 37 de ani. A studiat psihologie industrială şi resurse umane. Este căsătorit cu o româncă şi împreună au o fetiţă de 5 ani. După mai mult de un deceniu în care a trăit în România, spune că simte româneşte. Dar îl încearcă o bucurie uriaşă că se întoarce în ţara în care s-a născut.

"Particip la Survivor Romania pentru ca este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevarat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicana, chiar daca am trait in Santo Domingo, Stiu fructele, plantele, tot ce poate fi mancat si ce nu. Imi pot ajuta coechipierii sa se adapteze mai usor, pentru ca stiu limba, mancarurile traditionale si sunt foarte indemanatic pe final, am facut basket si baseball multi ani", a declarat acesta.

Citeste si: Faceti cunostinta cu cei 12 Razboinici din al doilea sezon ''Survivor Romania''! Avem numele lor si primele declaratii!

Galerie FOTO. Ce imagini postează Mariano Starlin Belen Medina pe Instagram?

Mariano Starlin Belen Medina este activ şi în mediul online. Pe instagram, concurentul de la Survivor România, sezonul 2, are aproape 4000 de urmăritori. Pe contrul de socializare, Mariano Starlin Belen Medina împărtăşeşte fotografii cu familia, dar şi filmuleţe din activitatea sa ca instructor de zumba, fapt ce îi trădeayă pasiunea pentru activitatea lui.

starlin-6.jpg

Citeste si: Ei sunt cei 12 Razboinici curajosi care au spus DA provocarii din Republica Dominicana! Ii puteti vedea in sezonul 2 ''Survivor Romania'', in curand, la Kanal D