Albert Oprea va face parte din echipa Războinicilor în cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România . Cine este şi ce l-a determinat să se înscrie în competiţie?

Albert Oprea este unul dintre concurenţii care se află pe lista cu cele 12 nume ale Războinicilor care vor participa la Survivor România, sezonul 2. Este un luptător, îi plac provocările şi este pregătit să câştige marele trofeu. Are 70 de kilograme şi 1,71 metri, este o fire atletică, gata să demonstreze că poate face faţă probelor.

CV Albert Oprea. Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021

Albert Oprea are 23 de ani şi este anteprenor. Este originar din Bucureşti, pasiunea lui cea mai mare este actoria, încă din copilărie. De asemenea, şi sportul are un loc foarte important în viaţa sa, este o fire atletică, luptător, pregătit pentru orice provocare, nu se dă înlături de la nimic.

Albert Oprea este fascinat de lumea business-ului, astfel că nu întâmplător a urmat studii universitare în administrarea afacerilor. 

Date Biografice Albert Oprea

Vârstă: 23 de ani 

Geutate: 70 de kilograme 

Înălţime: 1,71 metri

Echipă: Războinicii

Pentru Albert Oprea, Survivor România nu înseamnă doar să apară la televizor şi să câştige notorietate, pentru el această competiţie este cea mai mare provocare din viaţa lui. Vrea să se întoarcă acasă cu trofeul Survivor România 2021 şi să demonstreze că se poate şi nimic nu este imposibil.

"De mic am fost atras de lucrurile marete, greu de atins, de cele mai mari provocari. <Survivor Romania> mi se pare cea mai mare provocare din viata mea si nu m-am inscris doar cu gandul sa apar la televizor, ci m-am inscris cu gandul de a castiga competitia", a spus acesta.

Albert face parte din echipa Războinicilor de la începutul competiției, are un parcurs extraordinar și se numără printre concurenții cu cele mai multe nominalizări de la Survivor România 2021. Albert este apreciat în mare măsură de public și asta se poate observa în nenumăratele rânduri în care a ieșit favoritul publicului.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Albert Oprea pe contul de Instagram

Albert Oprea este activ în mediul online. Pe contul de Instagram, conurentul de la Survivor România, sezonul 2, este urmărit de peste 1200 de persoane. Albert Oprea postează pe contul de Instagram fotografii cu el din locaţii de lux, din vacanţe, semn că tânărului îi place să petreacă. De asemenea, foarte multe imagini cu el la bustul gol, demonstrând că merge foarte des la sala de sport.