Doliu în fotbalul românesc: A murit "Boxeru"! Reacția lui MM Stoica

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 ian 2021, 14:34
Constantin Bosânceanu, zis "Boxeru"

Fotbalul românesc e mai sărac după ce Constantin Bosânceanu, zis "Boxeru", a încetat din viață.

Constantin Bosânceanu avea numai 54 de ani.

În ciuda faptului că se apropia Revelionul, Mihai Stoica a transmis un mesaj pe contul lui în care își lua rămas-bun de la fostul fundaș al Oțelului Galați.

"A plecat un om de mare calitate și unul dintre jucătorii de bază ai marii echipe Oțelul Galați din anii ‘90.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Rămas bun, Boxere❤️", a scris MM Stoica pe Facebook în seara de Revelion, la ora 21:30.

Constantin Bosânceanu era în prezent masor la echipa Foresta Suceava. "Boxeru" a încetat din viață la numai o zi după ce fusese internat în spital.

A jucat și în cupele europene!

Născut pe 26 august 1966, Constantin Bosânceanu a adunat 64 de meciuri pentru Oţelul Galați în anii '90. Bosânceanu a evoluat și în cupele europene cu Oțelul Galați.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În afară de Oțelul Galați, Constantin Bosânceanu, zis "Boxeru", a mai jucat pentru Bucovina Suceava, Rocar Bucureşti, Unirea Botoşani şi Vega Deva.

MM Stoica, în prezent manager la FCSB, îl cunoștea foarte bine pe Constantin Bosânceanu de pe vremea în care era în conducerea Oțelului Galați.

Sportul mondial a fost zguduit în 2020 de decesul baschetbalistului Kobe Bryant și de cel al lui Diego Armando Maradona, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor. Dacă baschetbalistul Kobe Bryant a încetat din viață la începutul anului, Diego Armando Maradona a murit la sfârșit.

Maradona s-a stins din viață în somn, din pricina unei insuficiențe cardiace. Fostul campion mondial, cu naționala Argentinei, suferise cu puțin timp înainte de deces o intervenție chirurgicală.

Citeste si: Doliu în Biserica Ortodoxă Română! A murit chiar de Anul Nou!