Prima ediție din an, pe primul loc! Teo Show, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe, cu peste un milion de telespectatori, în fața micilor ecrane!

Autor: Oana Iosif

Început de an în forță pentru Kanal D! Luni, 4 ianuarie, stația TV s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu emisiunea “Teo Show”. Prima ediție din acest an a show-ului prezentat de Teo Trandafir și Bursucu s-a clasat pe primul loc, pe două segmente de public din România, conform datelor furnizate de Kantar Media.

O medie de peste 765.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri subiectele prezentate la “Teo Show”, minutul de aur, atins la 16:46, a adunat în fața micilor ecrane, peste un milion de fani ai emisiunii difuzate la Kanal D!

Luni, în intervalul 15:00 – 17:00, Kanal D a fost lider de piață, atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe. Postul TV a surclasat stațiile concurente, înregistrând 4,3% rating și 14,5% cota de piață, pe targetul Național, și 3,3% rating și 11,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

Cele mai iubite vedete din România au început anul la Teo Show. În ediția de ieri a emisiunii, Emily Burghelea a dezvăluit că va deveni mămică, în curând, iar Maria Constantin, Ciprian Silasi, Armin Nicoară, Vasile Muraru și Valentina Fătu au fost doar câteva dintre vedetele care ieri s-au distrat, în pași de dans și pe muzică bună, la “Teo Show”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.