Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de miercuri, 6 ianuarie - A doua parte- VIDEO. Scandal în casa iubirii. Cele mai noi concurente în mare conflict

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 06 ian 2021, 15:00

Discuțiile aprinse nu lipsesc de la Puterea Dragostei. Urmărește o nouă ediție incendiară a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro

A doua parte a ediției din 6 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Vezi Online Video ediția de miercuri, 6 ianuarie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Citeste si: Jador, mărturisiri dureroase înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior”

Editia Puterea Dragostei din 6 ianuarie

Saptamana continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei,  cu multe tensiuni si certuri. Chiar daca au pasit in Noul An cu promisiunea ca vor incerca sa fie mai calmi, concurentii declanseaza si astazi, multe certuri și discuții aprinse, isi spun cuvinte grele și se atace reciproc.

Editia de astazi se anunta una extrem de tensionata, deoarece concurentii declanseaza tot felul de discutii aprinse.

Daiana şi Izabella se iau la ceartă. Cele două concurente își aruncă cuvinte grele. Izabella îi va atrage atenția Daianei că ar fi bine să nu mai încerce să iasă în evidență, spunându-i că toți cei din casă fac glume pe seama ei. Discuțiile dintre cele două vor continua, iar Izabella va trece la amenințări, moment în care Daiana nu va ezita să o provoace în continuare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei are o nouă iubită? Primele imagini cu tânăra misterioasă

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei are o nouă iubită? Primele imagini cu tânăra misterioasă

Tot in editia din aceasta zi, Marinescu incearca sa il puna la zid pe Codrut pentru coportamentul lui din ultima perioada si pentru toate zvonurile aparute despre el si Daiana. Nici Codrut nu se lasa mai prejos si riposteaza vehement, iscandu-se astfel un nou scandal in casa Puterea dragostei.

Citeste si: Plușica, momentul adevărului! Ce a spus despre Bianca Comănici

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.