ROventura merge la poalele "Olimpului Moldovei", în căutarea primei zăpezi și a distracției de iarnă! Urmăriți ROventura din Neamț, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu Foto(5)
George Mihai si Andreea Stravoiu ajung in judetul Neamt. Vedeti totul la ROventura, sambata, de la 15:00, la Kanal D!

Cele mai bune gazde din Durău îi îmbie pe ai noștri călători și cu o seamă de preparate moldovenești delicioase și cu o casă de oaspeți de poveste.

”ROventura” isi continua periplul prin tara in noul an, prin tinuturile Moldovei, mai precis in judetul Neamt. Dupa o prezentare ampla a Maramuresului istoric, George Mihai si Andreea Stravoiu ajung in zona Durau. Farmecul acestui loc are încă o bună seamă de frumuseți, care abia așteaptă să fie dezvăluite, iar cei doi simpatici prezentatori sunt gata să ni le prezinte, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, într-o nouă ediție ”ROventura”, numai la Kanal D.

Mănăstirea Durău a fost, multă vreme, cea mai râvnită așezare monahală de sub Ceahlău. Biserica, frumoasă tocmai prin simplitatea ei, este zidită din piatră și îmbină elemente tradiționale moldovenești cu unele mai noi, împrumutate chiar de la construcții laice. Tot în Durău se gaseste si Palatul Cnejilor, mirific loc, învăluit în mister și bântuit de ruinare.
Oamenii locului însuflețesc zona cu povesti una și una dar si cu deliciose bucate moldovenești, dintre cele mai sanatoase.

Citeste si: „ROventura” pe urmele tradiției, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00

Citeste si: Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”, din pitoreasca Moldova catre fascinantul Tinut Secuiesc

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratați o ediție inedită ”ROventura”, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, la Kanal D.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.