Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 19, sezonul 1, joi, 7 ianuarie - VIDEO. Zeynep, inspaimantata de comportamentul lui Mehdi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 ian 2021, 18:00
Zeynep din Prizoniera destinului Foto(4)
Zeynep il aseamana pe Mehdi cu tatal ei biologic!

Serialul "Prizoniera destinului" este difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20:00. Poți urmări episodul 19 și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul turcesc "Prizoniera destinului", difuzat la Kanal D, aduce in prim plan povestea fabuloasă a frumoasei Zeynep, care deja i-a cucerit pe telespectatori, cu situatii emotionante, inspirate din fapte reale.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

"Prizoniera destinului" este un serial inspirat dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice.

Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Parinții naturali o dau spre adoptie, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu responsabilitate și dragoste.

Zeynep trăiește într-un mediu echilibrat, înconjurată de iubire și educată în cel mai bun mod cu putință, dar totul ia o turnura dramatică din momentul în care mama naturală își face apariția în viața tinerei, căutând să recapete controlul asupra vieții fiicei sale.

Indragita productie turceasca care face parte din  programul TV al postului Kanal D, „Prizoniera destinului”, este difuzata de luni până vineri, de la ora 20:00. Episoadele pot fi urmărite și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.     

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 18, sezonul 1, miercuri, 6 ianuarie- VIDEO.

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 17, sezonul 1, marti, 5 ianuarie- VIDEO. Zeynep, pe cale sa renunte la Mehdi!


Zeynep il aseamana pe Mehdi cu tatal ei biologic! Iata ce se intampla in episodul 19, din „Prizoniera destinului”

Dupa despartirea de Faruk, Emine sufera teribil si este convinsa ca acesta se va casatori cu Selin, vechea cunostinta a tanarului.

Tanara s-a refugiat la mama sa, insa nimic nu ii alina suferinta.
Pentru familia Karaca lucrurile par sa revin pe fagasul normal intre Zeynep si Mehdi, insa situatiile dificile nu-i vor ocoli.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nuh, care a suferit nespus dupa ce a fost parasit de Emine, incearca acum sa-si refaca viata alaturi de Cemile, femeia de care s-a indragostit. Nu la fel de bine o duce Mujgan, sora mai mare a lui Mehdi, pe care fratele ei o surprinde in preajma lui Burhan, fiul barbatului acuzat ca le-a ucis acestora parintele patern. Mehdi nu-si poate stapani furia cand il revede pe Burhan, iar spiritele se incing intre cei doi barbati.

Pe de alta parte, Zeynep este foarte fericita atunci cand primeste vestea ca a fost reangajata la vechiul loc de munca. Frumoasa fata abia asteapta sa-i de-a vestea cea mare sotului ei, cand afla ca acesta este incarcerat, in urma altercatiei avute cu Burhan. Zeynep este disperata si incearca sa gasesca o cale de mijloc pentru a-si salva sotul din inchisoare, insa solutia gasita de sotia sa nu este deloc pe placul acestuia.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.