Marisa Paloma a făcut marele anunţ! S-a căsătorit cu iubitul ei, Liviu Stanciu!

Autor: Madalina Maftei
Marisa Paloma s-a măritat!

Cu puţin timp în urmă , Marisa Paloma a anunţat oficial că s-a căsătorit cu Liviu Stanciu, partenerul ei cu care are o relaţie de mai bine de trei ani.

În urmă cu câteva luni, Marisa Paloma a dat vestea cea mare, Liviu, iubitul ei a cerut-o de soţie. Câştigătoarea sezonului 2 "Bravo, ai stil", a trecut prin cea mai emoţionantă perioadă din viaţa ei, după cerere în căsătorie, iată că şi nunta s-a concretizat.

Marisa Paloma s-a măritat!

Marisa Paloma a anunţat în urmă cu puţin timp, în cadrul unei emisiuni tv, că ea şi Liviu, partenerul ei s-au căsătorit.

După o relaţie de peste trei ani, cei doi a hotărât să ducă relaţia la un alt nivel şi să-şi unească destinele. Cei doi şi-au dorit ca cel mai important eveniment din viaţa lor să fie discret, departe de ochii lumii.

Proaspeţii căsătoriţi au preferat ca evenimentul să fie unul restrâns la care să participe doar persoanele apropiate.

Citeste si: Marisa Paloma a facut anuntul! Dupa ce a fost ceruta in casatorie, a dezvaluit cand are loc NUNTA!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a fost cerută Marisa Paloma în căsătorie?

Marisa Paloma este o personalitate carismatică în lumea showbiz-ului, ea a câştigat sezonul 2 al show-ului "Bravo, ai stil", tânăra a reuşit pe tot parcursul competiţiei să intre la inima telespectatorilor, care au şi votat-o.

În urmă cu câteva luni, bruneta le împărtăşa fanilor săi din mediul virtual faptul că a fost ceruta în casatorie de iubitul ei, Liviu, de care este profund îndragostita de mai bine de trei ani. 

La acel moment, tânăra a scris un mesaj emoţionant în care le împărtăşa fanilor săi minunata veste.

"LOGODITĂĂĂ!!! FINALLY! Am așteptat momentul cu atât de multă iubire in suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SA CRED ca se intampla! Emotionant. Stări peste stări, care per total au reușit sa ma blocheze complet in momentul in care am realizat ce se intampla. Abia acum realizez...

și poate nici acum. Încă asimilez acest cumul de fericire nemaitraita pana acum. Nu-mi venea sa cred când m-am trezit dimineața lângă el și am văzut ca port inelul de logodna. Chiar este una dintre cele mai MARI dorințe ale mele. Parca trăiesc un vis. Îl iubesc mult și am trecut prin la fel de multe împreuna. Tot ceea ce vedeți ca am realizat pana in momentul de fata este și datorită lui.
Este cel care ma iubeste necondiționat, care ma susține și care îmi oferă cele mai tari idei și speranțe. Inclusiv @marisapalomabeautystudio tot ideea lui a fost, pe care eu doar am pus-o in practica și care in viitor îmi doresc sa aiba filiale in toată tara și care in viitorul apropiat se va extinde in MARISA PALOMA BEAUTY ACADEMY! Formez cea mai buna echipa cu el.

Și când ma gândesc ca el va fi cel căruia copilul meu ii va spune cândva “tata” îmi umple inima de fericire.
Cuvintele sunt de prisos. A fost cea mai frumoasa și mai emoționantă zi din viața mea. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a ales pe mine și pentru ca a lăsat pe pământul asta și oameni atât de speciali!", a scris Marisa Paloma pe contul ei de socializare.