Viorica de la Clejani, hotărâtă să facă o schimbare! Cântăreaţa de muzică de petrecere vrea să treacă pragul medicilor esteticieni

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 iul 2022, 14:20
Viorica de la Clejani, hotărâtă să apeleze la medicii esteticieni!
Sursa: Instagram

Viorica de la Clejani vrea să apeleze la medicii esteticieni pentru îmbunătăţiri, iar bisturiul este principala sa opţiune.

Intervenţiile chirurgicale nu mai sunt un subiect tabu în rândul vedetelor din showbiz-ul autohton. În ultimii ani, o mulţime de vedete au apelat la medicul estetician pentru mici îmbunătăţiri.

Viorica de la Clejani se lasă pe mâna medicilor esteticieni

Viorica de la Clejani spune că este pregătită să se lase pe mâna medicilor esteticieni. Mai exact, soția lui Ioniță de la Clejani vrea o siluetă ca a unei tinere de 20 de ani cu care să-și înnebunească soțul. 

Cântăreaţa de muzică de petrecere a declarat că nu este prima dată când vrea să se opereze, însă, de această data este pregătită să apeleze la ajutorul specialiştilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Abia aștept să treacă pandemia pentru că prima dorință ar fi să slăbesc, să îmi tai stomacul, că am ținut tot felul de diete și degeaba, ba slăbesc, ba mă îngraș, să îmi scot gușa, să îmi scot din sâni. Fără gușa de purcică arăt ca o puștoiacă de 20 de ani, asta mă strică. Eu nu sunt așa grasă, doar că am puțină burtă, dar față o am frumoasă.

Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul și vreau să arat ca o gagică faină, bombă să fiu”,   a spus Viorica de la Clejani.

Citeste si: Ce a ajuns sa faca Margherita de la Clejani pentru bani! Cum isi castiga existenta dupa scandalul drogurilor

Este Ioniţa de la Clejani de acord cu dorinţele soţiei sale?

Ioniță de la Clejani nu este de acord cu deciziile soţiei sale. Ba mai mult decât atât, acesta a mărturisit că Viorica este o femeie frumoasă, și este de părere că nu are nevoie de intervenții.

„Niciodată nu va avea nevoie de operații estetice”, a declarat și Ioniță de la Clejani.  

Citeste si: Viorica de la Clejani a slabit enorm! Ce dieta a tinut

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.