Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 20, sezonul 1, vineri, 8 ianuarie - VIDEO. Zeynep devine "prizoniera" lui Mehdi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 ian 2021, 18:24
Mehdi din serialul Prizoniera destinului Foto(4)
Mehdi devine extrem de autoritar cu sotia sa!

Serialul "Prizoniera destinului" este difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 20:00. Poți urmări episodul 20 și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Productia turceasca "Prizoniera destinului", difuzata la Kanal D, aduce in prim plan povestea impresionanta a frumoasei Zeynep, care deja i-a cucerit pe telespectatori, cu situatii psihologice emotionante, inspirate din fapte reale.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Fanii serialelor turcești au indragit din prima clipa productia "Prizoniera destinului" care le-a adus in prim plan o intrigă puternică, personaje memorabile, marcate de legături sufletești puse la încercare de situații de viață tulburătoare.

"Prizoniera destinului" este un serial inspirat dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice. Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Parinții naturali o dau spre adoptie, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu responsabilitate și dragoste. Frumoasa si curajoasa Zeynep trăiește într-un mediu echilibrat, înconjurată de iubire și educată în cel mai bun mod cu putință, dar totul ia o turnura dramatică din momentul în care mama naturală își

face apariția în viața tinerei, căutând să recapete controlul asupra vieții fiicei sale.

Indragita productie turceasca care face parte din  programul TV al postului Kanal D, „Prizoniera destinului”, este difuzata de luni până vineri, de la ora 20:00. Episoadele pot fi urmărite și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.  

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 19, sezonul 1, joi, 7 ianuarie- VIDEO. Zeynep, inspaimantata de comportamentul lui Mehdi!

Citeste si: Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română- Episodul 18, sezonul 1, miercuri, 6 ianuarie- VIDEO.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep devine prizoniera sotului ei! Iata ce se intampla in episodul 20, din „Prizoniera destinului”

Mujgan il infrunta pe fratele ei atunci cand acesta ii interzice sa mai stea in preajma lui Burhan. Femeia nu vrea sa mai renunte inca o data, asa cum s-a intamplat in trecut, la barbatul pe care-l iubeste, de dragul lui Mehdi.

Si Zeynep ii tine piept sotului ei care este foarte gelos pentru ca frumoasa lui sotie pierde foarte mult timp la serviciu, si o banuieste ca ar avea o legatura nepotrivita cu seful

ei, Baris.

Mehdi o averizeaza pe Zeynep ca lucrurile se vor inrautati intre ei daca nu-l asculta, chiar ii cere sa demisioneze de la locul de munca, insa frumoasa fata nu da curs amenintarilor acestuia.

Mai mult, Zeynep este avansata la locul de munca iar acest lucru, crede Mehdi, va dauna casniciei lor. Zeynep ia o decizie radicala care il va soca pe sotul ei, dar si pe intreaga familie.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.