Live Stream Online Survivor Romania - Ediția de sâmbătă, 9 ianuarie – VIDEO. Marea premieră a celui de-al doilea sezon Survivor România!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 ian 2021, 18:41
Survivor România 2021 revine pe micile ecrane cu noi concurenți și trasee grele care să îi pună la mare încercare.

In aceasta seară, la ora 20:00, începe cel mai intens și captivant reality televizat, “Survivor România”! Urmărește emisiunea “Survivor România” și Live Video Online pe kanald.ro.

“Survivor România” este un adevarat experiment social, acest reality revolutionar le va pune la incercare concurentilor inventivitatea, forta fizica, rezistenta psihica si puterea de adaptare la conditii extreme, departe de tehnologie si de protectia familiei. Faimosii si Razboinicii vor fi nevoiti sa-si construiasca singuri adapost, sa isi procure hrana sau sa o castige prin evolutiile lor pe traseele din Dominicana.

Telespectatorii se vor bucura de un show de exceptie incepand din aceasta sambata, de la ora 20:00 la Kanal D.

Vor trai cu sufletul la gura fiecare traseu parcurs de catre concurenti, lupta pentru mancare, pentru un acoeris deasupra capului sau posibilitatea de a suna acasa si de a vorbi cu cei dragi.

Vezi Online Video ediția de sambata, 9 ianuarie a emisiunii “Survivor România” Live pe Kanal D

"Survivor Romania" va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:00, si de vineri pana duminica, de la 20:00 

12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta în cea mai frumoasă competiție a vieții lor și își vor testa limitele psihice și fizice, pentru a-și demonstra abilitățile de Supraviețuitor.

În prima ediție a sezonului, difuzată in aceasta seară, la ora 20:00, începe duelul dramatic între Faimoși și Războinici . Cele două echipe au parte de primul joc, cel pentru recompense,  pe un traseu pe cât de spectaculos, pe atât de dificil, în apă.

 Nelipsite, încă de la prima confruntare, sunt conflicele între concurenți, dar și strigătele de victorie.

Emisiunea "Survivor Romania" face parte din  programul TV al postului Kanal D. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. "Survivor Romania" este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  pagina ofiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Cine sunt Faimosii de la Survivor Romania 2021

In echipa Faimosilor a avut loc si o schimbare pe ultima suta de metri deoarece Ana Porgras s-a retras din motive medicale, iar locul sau i-a fost luat de catre Elena Marin, una din cele mai carismatice

dansatoare din Romania. Asadar, echipa Faimosilor este formata din Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc. 


Cine sunt Razboinicii de la Survivor Romania 2021

In echipa Razbonicilor, sunt de asemenea 12 concurenti puternici, pasionati de sport cu povesti de viata care ii vor captiva, cu siguranta, pe telespectatori.

Astfel, Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara sunt cei care fac parte din echipa Faimosilor. 

Nu ratati incepand din aceasta seara, 9 ianuarie de la ora 20:00, premiera celui de-al doilea sezon Survivor România! Urmariti aventurile Faimosilor si Razboinicilor in lupta pentru Marele Premiu in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00!

Citeste si: Cand incepe Survivor Romania 2021! In ce zile se difuzeaza si cine este noul prezentator!

Citeste si: Imagini in premiera cu traseul de la Survivor Romania 2021! Apar deja primele tensiuni dupa duelul dintre Faimosi si Razboinici! Iata ce se intampla SAMBATA, de la 20:00, doar pe Kanal D

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.