Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 11 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Rareș, relație în secret? Aya a făcut dezvăluirea

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 ian 2021, 15:00
Aya și Maria, concurente la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Început de săptămână tensionat la Puterea Dragostei. Dacă prima parte a emisiunii a fost presărată cu conflicte puternice, nici în a doua parte nu vor lipsi certurile. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro

Concurenții de la Puterea Dragostei nu pot găsi o cale prin care să își rezolve conflictele în mod civilizat, astfel că zilnic apar certuri puternice, este folosit un limbaj nepotrivit și chiar se ajunge la scene de violență. La fel se va întâmpla și astăzi, în partea a doua a emisiunii.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În casa fetelor este din nou motiv de ceartă, iar concurentele care se vor ataca dur în partea a doua a emisiunii sunt Aya și Maria.

Aya va dezvălui că deși Maria vrea să pară o persoană sinceră și corectă, în realitate ascunde multe lucruri. Astfel, Aya va spune că între Maria și Rareș ar exista o relație foarte apropiată, având în vedere că Maria ar fi fost surprinsă în timp ce îl săruta pe gât pe concurentul de la Puterea Dragostei. 

Dezvăluirile făcute de Aya o vor enerva foarte tare pe Maria, aceasta din urmă amenințând că va aduce și ea în emisiune informații care până acum au fost ținute departe de ochii celor de acasă.

Emisiunea Puterea Dragostei, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri matrimoniale din România, face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri de la 11:00 și de la 17:00, dar și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00. Emisiunea este difuzată atât la TV, cât și online live video pe Kanal D, putând fi urmărită accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminica, 10 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Concurentii au parte de multe surprize in Gala eliminatorie!

Andrada și Aya, la un pas de bătaie în casa Puterea Dragostei

După ce s-a certat cu Maria, Aya va intra în conflict și cu Andrada. Nu doar că își vor adresa cuvinte grele, ci cele două concurente de la Puterea Dragostei vor fi la un pas de bătaie. Deranjată de comentariile făcute de Aya, Andrada va arunca cu cârja în ea și cu perne, astfel că ceilalți concurenți vor interveni pentru a pune capăt conflictului.

Motivele care au dus la apariția conflictului, dar și cum se va termina totul poți afla urmărind partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de luni, 11 ianuarie 2021, difuzată la Kanal D începând cu ora 17:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminica, 10 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Nicos paraseste platoul!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.