Operațiunea “Despodobirea bradului”, acasă, la Andreea Mantea se lasă cu lacrimi!

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 11 ian 2021, 13:49

În această seară, de la 22:30, într-o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D, telespectatorii vor avea parte de momente unice și inedite. Sărbătorile au trecut, iar Andreea Mantea trece la operațiunea “Despodobeste, Andreea, bradul!”, toată această activitate va fi ridicată la rang de strict secret, motivul fiind unul cât se poate de serios. Bradul va fi despodobit și scos afară, plantat în curte, ulterior, însă fără știrea lui David.

Dorindu-și să evite lacrimile fiului sau, Andreea Mantea a trecut la operațiune, încă de la prima ora a dimineții. Planul vedetei a eșuat, însă, în momentul în care a fost prinsă în plin fapt de David, care se întreabă mirat ce se întâmplă.

Am o zi foarte grea, trebuie  să scot bradul din casă. Pentru că este prea cald, pentru că a trecut prea mult timp și pentru că nu putem stă cu bradul împodobit până după Sfântul Ion.

Dacă ar fi după David, ar trebui că până la Paște să stăm cu bradul în casă. Ideea este că nu pot să fac asta, am încercat să îl iau cu binișorul și nici nu vrea să audă de despodobitul bradului. Ne am trezit cu noaptea în cap, cât el încă doarme”  a spus Andreea Mantea, anunțându-și intențiile încă din zorii zilei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum va reacționa David când își va prinde mama în fapt și ce soluție salvatoare vor găsi aceștia veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.