Cine este Georgiana Lupu de la Survivor Romania 2021. Povestea ei a inlacrimat milioane de oameni dupa ce s-a aflat ca s-a nascut in inchisoare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 07:35
Georgiana-Elena Lupu despre Survivor Romania 2021: M-am înscris la Survivor România pentru că este o emisiune care tine mult de pregătirea psihică

Georgiana-Elena Lupu are o poveste de viata impresionanta. Concurenta a trecut prin multe incercari, insa a reusit sa treaca cu brio peste toate obstacolele.

Georgiana-Elena Lupu se afla printre cei 12 Razboinici care lupta pentru Marele Premiu de la Survivor Romania 2021. Tanara in varsta de 24 de ani, nascuta la Bacau, a intampinat numeroase piedici in viata, insa spune ca au calit-o mai degraba decat sa o descurajeze.

Pasiunea pentru sport de la o varsta frageda a ajutat-o sa mearga mai departe reusind astfel sa faca performanta.

In prezent, este campioana nationala la bob si vicecampioana la atletism, avand nu mai putin de 80 de medalii la ambele discipline sportive. Pe langa sport, Giorgianei ii place sa scrie si in putinul timp ramas, isi canalizeaza latura artistica scriid poezii, avand astfel si o carte publicata.

Georgiana Lupu, Razboinica de la Survivor Romania 2021, s-a nascut in inchisoare

Citeste si: Cine este Zannidache de la Survivor Romania 2021! Povestea tulburatoare de viata a Faimosului abandonat de parinti si crescut in orfelinat pana la sase ani

"Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o așa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii.

Georgiana Elena Lupu s-a născut la închisoare, iar apoi a crescut intr-un centru de plasament, fara sa isi vada sau cunoasca parintii. Mama ei a facut inchisoare dupa ce a fost prinsa furand pentru ca nu mai avea cu ce sa o hraneasca. De tatal ei nu stie mare lucru decat ca este in Congo, Africa.

Georgiana Lupu este campioana nationala la bob si vicecampioana nationala la atletism

Citeste si: Cum a fost surprinsa Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp, la ceas de seara in timp ce Faimosul se zbatea pe traseul din Republica Dominicana!

Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc.

Tot am aşteptat", a povestit Georgiana Lupu de la Survivor Romania 2021.

"M-am înscris la Survivor România pentru că este o emisiune care tine mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred ca voi face tot posibilul sa mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea si echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil', a explicat Georgiana Elene Lupu de la Survivor Romania 2021.