Prima reacție a Ellei după ce Jador a recunoscut la Survivor România că nu o poate uita pe Georgiana

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 11 ian 2021, 15:55
Ella și Jador Foto(4)
Ella și Jador au format unul din cele mai emoționante și controversate cupluri din casa Puterea Dragostei.

Ella a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la „Puterea dragostei”. Aceasta a intrat în casa ”Puterea Dragostei” ca să-l cunoască mai bine pe Jador, pe care pusese ochii la acea vreme.

Ella și Jador au încercat să formeze un cuplu, dar în cele din urmă totul s-a destrămat, întrucât cântărețul a lansat o avalanșă de reproșuri, după ce câțiva susținători ai acestuia i-au trimis imagini și o înregistrare cu ea pentru a o discredita.

Ce s-a întâmplat între Ella și Jador

Jador a fost cel care a declanșat furtuna în platou emisiunii „Puterea dragostei” și care a lansat acuzații grave la adresa Ellei, după ce a primit câteva mesaje suspecte care o incriminau.

Se pare că Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dând astfel de înțeles că nu își dorește, de fapt, o relație cu el, ci doar pentru faptul că ar fi avut mai multe de câștigat la capitolul imagine. Acel moment a fost și despărțirea lor definitivă.

Dar lucrurile aveau să ia cu totul altă turnură în sezonul al doilea al emisiunii, când Ella a revenit în casa ”Puterea Dragostei” pentru a-l cunoaște mai bine pe Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a așteptat să fie în continuare curtat de brunetă

Citeste si: Cine este Zannidache de la Survivor Romania 2021! Povestea tulburatoare de viata a Faimosului abandonat de parinti si crescut in orfelinat pana la sase ani

Jador și-a deschis inima la Survivor 

Jador suferă foarte mult, iar în cadrul competiției Survivor acesta a vrut să plângă pe umărul unui prieten, astfel concurentul i-a făcut mai multe mărturisiri Amnei.

Jador este complet nefericit iar de vina este o femeie de la care nu isi poate lua gandul. Concurenul i-a marturisit cantaretei intr-un moment de sinceritate ca a venit la "Survivor Romania" sa o uite complet si sa devina un om mai bun

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă... Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.

Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România. 

Citeste si: Motivul real pentru care Jador a venit la Survivor Romania 2021: "Isi bate joc de mine, o iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine"

Jador a recunoscut ca Georgiana este iubirea vietii lui si mereu se gandeste la ea. Cei doi au avut o relatie pana in 2016, insa dupa aceea s-au mai impacat si certat de mai multe ori, neputand sta unul departe de celalalt. Cu toate acestea, se pare ca pentru cei doi momentan, nu se pune probleme unei impacari, iar Jador sufera enorm.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani  de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”

Prima reacție a Ellei după ce Jador a spus că nu o poate uita pe Georgiana

După mărturisirile lui Jador, Ella a decis să plece la munte cu prietenii ei, să încerce să se distreze si să îl uite pe cântăreț.

Cu puțin timp în urmă, fosta concurentă de la Puterea dragostei a pus pe pe story imagini cu fanii ei și le-a spus acestora cât de mult îi iubește.

"Nu pot să vă spun ce simt în momentul în care văd oameni care... efectiv sar pe mine. Se bucură să mă vadă, îmi transmit emoție și atâtea lucruri frumoase. Efectiv... vă iubesc! Sunteți extraordinari! Sunteți minunați! Nici bine nu am ajuns pe partie și au început să mă asalteze cu cuvinte frumoase. Sunteți extraordinari, vă iubesc pe fiecare! Vă pup!", a spus Ella.

Citeste si: Jador, atac dur: "Vă iau pe toţi la rând şi vă bat..."! Urmăreşte "Survivor România" ASTAZI, 10 ianuarie, de la ora 20:00 la Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.