Ce i-a spus mama Geta iubitei lui Culita Sterp, la aeroport! Momentul a fost surprins pe camera: ''Daca ai pofte...''

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 iul 2022, 14:15
Mama Geta, a dezvăluit totul despre Daniela Iliescu!

Zvonurile că iubita lui Culiţă Sterp este însărcinată au tot roit în ultima perioadă! Inainte ca acesta sa confirma oficial sarcina la Survivor Romania, mama sa l-a dat de gol.

Daniela iubita lui Culiţă Sterp l-a însoţit pe artist la aeroport alături de familia lui, înainte de plecarea la Survivor România. În aeroport mama artistului a făcut o dezvăluire neaşteptată, neştiind că este filmată.

Ce dezvăluire a făcut mama lui Culiţă Sterp

Culiţă Sterp şi Daniela nu sunt de foarte mult timp împreună, însă relaţia lor a evoluat foarte repede.

De ceva timp se zvoneşte că Daniela ar fi însărcinată, deşi în pozele postate de cei doi pe conturile lor de socializare se vede burtica, artistul nu a anunţat nimic oficial despre posibila sarcină.

Surse din anturajul cântăreţului au declarat că este adevărat că Daniela este însărcinată, dar ţin acest eveniment pentru ei.

"E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu ştiu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoţionaţi. 

Acum Culiţă este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela la Survivor, dar ea îl susţine şi i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naşte bebeluşul, Culiţă Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor.",  au declarat surse din anturajul lui Culiţă Sterp cu ceva timp în urmă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce fac mama Geta si Iancu Sterp in timp ce Culita e plecat la Survivor Romania! Ce mesaj i-a transmis femeia fiului ei cel mare

Mama lui Culiţă Sterp a spus adevărul despre sarcina Danielei

Culiţă Sterp a plecat în Republica Dominicană, acesta concurează la Survivor România, sezonul doi. Nu se ştie pentru cât timp va lipsi artistul din ţară, cert este că pe Daniela a lăsat-o în grija familiei lui.

Despărţirea dintre Culiţă şi Daniela a fost foarte dificilă, mai ales dacă tânăra este însărcinată aşa cum se zvoneşte.

Deşi ea a declarat în nenumărate rânduri că se va descurca singură şi că îl aşteapă pe Culiţă acasa cu trofeul Survivor.

În timp ce l-au condus pe artist la aeroport, mama lui Culiţă Sterp a făcut o declaraţie care a oficializat lucrurile, deşi mama Geta ştia că este filmată, tot a spus lucrurilor pe nume.

"Să vii pe la noi Daniela, să te muţi la noi.

Hai că venim şi noi pe la tine îţi facem placinte, îţi facem poftele. Dacă ai poftă de ceva.",  i-a spus mama Geta în aeroport Danielei.

Citeste si: Daniela Iliescu, mama viitorului copil al lui Culiță Sterp, mesaj incredibil după plecarea acestuia în Dominicană: ''Dacă nu ar mai trebui să ne ascundem...''