Cum se epilează concurentele Survivor România 2021: ”Chin… ce să zic”

Autor: Elena Padure
Actualizat: 20 iul 2022, 11:00
Survivor Romania 2021, echipa Faimosilor

Concurentele Survivor România întâmpină provocări suplimentare, faţă de coechipierii lor de sex masculin, când vine vorba de îngrijire personală.

A început  al doilea sezon al show-ului Survivor România   iar concurenții sunt determinaţi să înfrunte toate provocările care li se vor pune în cale în competeţie. Cei 24 de participanți trebuie să facă față unor condiții dure și să supraviețuiască în situații extreme.

Cum se epilează concurentele Survivor România 2021

Chiar dacă se află în sălbăticie, fetele din competiţue trebuie să aibă grijă de igiena personală, deși nu le sunt puse la dispoziție produse de îngrijire.

O problemă majoră pentru concurente este este epilatul. Grațiela Duban, fostă concurentă în primul sezon la Survivor, a dezvăluit cum poți scăpa de pilozitatea excesivă în timpul unei astfel de competiții. 

„Ni se dă un aparat de ras de unică folosință și da, ne putem epila cu el. Dar atât. În rest nimic, ne spălăm fără săpun, șampon sau gel de duș. Doar cu apă din ocean.

Adevărate amazoane”
, mărturisea Graţiela Duban, în urmă cu câteva luni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Amna a cedat si a izbucnit in lacrimi. Ce a patit cantareata de la Survivor Romania 2021

O altă fostă participant în primul sezon al competiției, Ruby, a explicat că numărul de haine pe care îl pot avea acolo este limitat: „Avem voie să ne luăm cinci perechi de lenjerie intimă, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de pantaloni scurți și trei costume de baie. Și… atenție, nu ni le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează.

Poate o helancă în plus, dacă va fi extrem de frig. Atât! Chin… ce să zic”, spunea arista anul trecut după ieşirea din concurs.

Citeste si: Cum gestionează faimosul Culiță Sterp celebritatea și ce spunea despre experiența “Survivor România”, înainte de a pleca în Republica Dominicană “Știu cum e să fii și sărac, și bogat!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.