Fără precedent la Survivor România! S-au luat la bătaie in miez de noapte! Scandal teribil in tabăra Războinicilor! De la ce a plecat totul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2021, 01:51
Tensiuni mari in tabara Razboinicilor in miez de noapte!

Desi au castigat toate jocurile de pana acum la Survivor Romania, Razboinicii au ajuns sa se certe in miez de noapte.

In ciuda faptului ca au castigat toate cele trei jocuri din acest sezon Survivor Romania, Razboinicii s-au confruntat cu momente extrem de tensionate in camp, la miezul noptii, dupa ce avusesera o zi dificila.

Tensiuni fara precedent in tabara Razboinicilor

Totul a plecat de la un schimb de replici acide dintre Giorgiana si Musty Camara. Extrem de recalcitranta, Giorgiana s-a simtit la un moment dat singura impotriva tuturor si atunci a rabufnit, reprosandu-le colegilor sai faptul ca o deranjeaza mult atitudinea lor si ca se simte marginalizata. 

Citeste si: Cine este Giorgiana Lupu de la Survivor Romania 2021. Povestea ei a inlacrimat milioane de oameni dupa ce s-a aflat ca s-a nascut in inchisoare

"Nu sariti toti cand vorbesc cu unul pentru ca inseamna ca voi sunteti mana in mana impotriva mea! Mi-am dat seama! De cinci ori te-am chemat! Nu mi-ai dat-o...

Nu mi-ai dat-o langa foc... Nu te zbiera! Nu te zbiera! Toata echipa sare pe mine si eu am dreptate"
, a spus Giorgiana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Musty Camara a incercat sa ii explice de ce nu a reusit sa o ajute la timp, atunci cand Giorgiana ii ceruse sa ii dea laterna pentru ca se speriase de o insecta.

"Tu ai cerut lanterna pentru a vedea daca era o insecta acolo! Nu era nicio insecta! Am varsta sa-ti fiu tata!", a replicat Musty.

Insa faptul ca Musty i-a spus Giorgianei ca ar putea sa ii fie tata pentru ca are o varsta mult mai inaintata decat ea, aceasta a explodat si a sarit la bataie, spre disperarea colegilor sai. Iata pana unde s-a ajuns:

Citeste si: Incident la Survivor România 2021! Concurenta de la Războinici a leşinat!