Bogdan Stanoevici avea afecţiuni ascunse de care nu ştia nimeni. Care a fost, de fapt, cauza morţii premature

Autor: Denisa Avram
Actualizat: 14 ian 2021, 10:39
Care a fost cauza decesului lui Bogdan Stanoevici

Maria Pop a dezvăluit care e erau comorbităţile de care suferea Bogdan Stanoevici şi care i-au grăbit drumul spre deces.

Pandemia Covid-19 a adus tragedii şi în lumea artiştilor. Actorul Bogdan Stanoevici a decedat după ce a contractat noul coronavirus. Medicul Monica Pop făcut publici factorii de risc de sănătatea, cu care se confrunta acesta.

Bogdan Stanoevici suferea de anumite afecțiuni pulmonare

Medicul Monica Pop s-a confesat apropiaților când a aflat că  Bogdan Stanoevici a contractat COVID-19.  Ea a subliniat că doar un miracol poate să îl salveze din ghearele morții.

Potrivit medicului, fostul ministru avea câteva boli despre care nu știau multe persoane, dar nu a spus exact ce diagnostice primise.

“Am spus prietenilor mei: «Dacă se salvează Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii!». Vă mai spun încă o dată, el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui! Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator… a dus la asta.

Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contractat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și, din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID.”

, a declarat Monica Pop pentru România TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Stanoevici a refuzat să fie transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, astfel, că medicii l-au dus la Spitalul Clinic de Urgență “Sfântul Pantelimon”.

“Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon”, a concluzionat șefa Spitalului de Oftalmologie din București.

Citeste si: A murit Bogdan Stanoevici! Fostul ministru fusese infectat cu Covid-19

Bogdan Stanoevici, urgență înainte de deces

Actorul în vârstă de 62 de ani se afla internat la Institutul De Urgență Pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu”, unde medicii i-au făcut ECMO. Procedura implică o conectare la un aparat care preia funcțiile inimii și plămânilor pentru ca organele să se refacă.

Mai poate fi denumită şi “respirație extracorporală”. Plămânii lui Bogdan Stanoevici erau afectați aproape în întregime. Doctorii l-au operat de urgență ca să îl stabilizeze, dar șansele la viață nu erau prea mari.

Citeste si: Ce boala i-a adus sfarsitul lui Bogdan Stanoevici! Fostul ministru a fost intubat aproape doua luni

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.