„Albastrii” au castigat aseara orezul si uleiul! Tensiuni maxime atat in echipa Faimosilor, cat si in cea a Razboinicilor

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

In aceasta seara, de la 22:00, un nou joc de recompensa, la „Survivor Romania”

Faimosii si Razboinicii s-au inclestat, aseara, intr-o competitie pentru o miza uriasa: hrana. Orezul si uleiul puse in joc i-au facut pe cei 24 de concurenti sa lupte aprig pe un traseu care le-a solicitat puterea de a relationa in echipa, viteza, si, cel mai important, stapanirea de sine. Razboinici au intors scorul in favoarea lor si au castigat cu un 10-7 in fata adversarilor.

Au existat si explozii de furie pe banca echipei rosii, Alexandra Stan a izbuncnit in plans acuzandu-si coechipierii ca nu au incredere in strategiile propuse de ea.

Culita Sterp a cedat si el nervos in timpul jocului, generand discutii in randul faimosilor. 

Nici Razboinicii nu au stat departe de conflicte aprinse, dupa joc, in tabara unde ar fi trebuit sa ii astepte o noapte linistita, dupa o competitie istovitoare, finalizata cu succes. O neintelegere pe un fond de oboseala si tensiune a facut-o pe Giorgiana sa isi iasa din minti, cu acuze la adresa lui Musty Camara; colegii de echipa a intervenit, dar scandalul s-a stins cu greu.

 

„Survivor Romania”, pe primul loc in preferintele publicului din intreaga tara si de la orase

Competitia extrem de intensa de aseara a mentinut Kanal D pe primul loc in randul telespectatorilor din intreaga tara si de la orase. Kanal D a inregistrat in intervalul difuzarii „Survivor Romania”, 8,1% Rating si 22,4% Share, pe National, si 6,5% Rating si 18,1% Share.

Pe publicul comercial, Kanal D a totalizat 5,7% Rating si 18,7% cota de piata, plasand statia pe locul doi la foarte mica distanta de primul clasat.

1 443 000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii show-ului, inclestarile dintre Razboinici si Faimosi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In aceasta seara, de la 22:00, urmeaza un nou joc aprins intre Faimosi si Razboinici, nu pierdeti o noua lupta pentru recompensa, in cel mai urmarit reality, „Survivor Romania”, prezentat de Daniel Pavel, la Kanal D.

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.