Final dramatic la Survivor România 2021! S-a ajuns la ŞTAFETĂ! Ce echipă a câştigat recompensa pusa in joc in aceasta seara!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 ian 2021, 01:23
survivor romania 2021 Foto(4)
Scorul final in jocul pentru recompensa din aceasta seara a fost stabilit la stefata!

Răsturnare de situaţie la Survivor România, sezonul 2. Faimoşii şi Războinicii au ajuns la stafeta mixta si s-au luptat cu toate armele pentru recompensa din aceasta seara.

In cea de-a patra ediţie a show-ului fenomen Survivor Romania 2021, competiţia a fost foarte strânsă între cele două echipe, Războinici şi Faimoşi, mai ales spre finalul jocului, cand Albastrii au inceput sa recupereze puncte pretioase. Astfel s-a ajuns la stafeta mixta. Ce echipă a câştigat miza celei de-a patra competiţii?

Ce echipă a câştigat recompensa pusă în joc în această seară

Cea de-a patra ediţie Survivor Romania 2021 a fost incendiară, lupta dintre Faimoşi şi Războinici a fost foarte strânsă. Scorul final a fost de 9-9 pentru cele două echipe. Astfel, pentru a se decide câştigătorul acestei seri, care va lua recompensa, departajarea se va face prin ştafetă mixtă, iar ultimul duel va fi unul extrem de dificil si plin de suspans si emotii.

Faimoşii şi Războinicii şi-au ales cei mai buni coechipieri pe traseu pentru punctul decisiv care îi va propulsa spre castigarea recompensei din această seară.

Pentru această departajare fiecare echipă a ales câte o fată şi un băiat care să mergă pe traseu. Faimoşii i-au ales pe Culita si pe Simona Hapciuc, iar Războinicii au ales ca Maria si Starlin să aducă punctul decisiv în această seara.

Ce echipă a adus punctul decisiv

În ultima cursă catre punctul final cele două echipe au decis cine să arunce la proba de îndemânare.

Faimoşii l-au ales pe Culita să arunce, iar Războincii pe Maria.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Duelul a fost foarte strâns între Războinici şi Faimoşi, însă punctul care a decis jocul din această seara a fost adus de Faimosul Culita, spre marea bucurie a echipei sale, care a castigat pentru prima data la Survivor Romania.

Astfel, recompensa celui de-al patrulea joc la Survivor Romania a fost câştigată de echipa Faimosilor, care au intrat in posesia mult ravnitului kit pentru pescuit, atat de util in procurarea hranei.

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

Citeste si: Răsturnare de situaţie la Survivor România 2021! S-a ajuns la ŞTAFETĂ! Ce echipă a câştigat miza din prima ediţie

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.