Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 15 ianuarie- VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 ian 2021, 14:04
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție „Teo Show” începe la Kanal D, de la ora 15:00. Emisiunea este difuzată și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Am ajuns la finalul săptămânii și dacă vrei să începi weekendul în forță, atunci poți să îți iei doza de energie și buna dispoziție urmărind ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show”, prezentată de Teo și Bursucu. Ce surprize ți-au pregătit?

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Dacă ai avut o săptămână complicată și vrei ca la finalul acesteia să uiți de probleme și să te încarci cu energie pozitivă, atunci trebuie să urmărești ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show” care se anunță a fi una incendiară.

Teo și Bursucu au și astăzi invitați de seamă, iar subiectele care vor fi prezentate în emisiune au fost alese cu mare atenție, astfel încât cei de acasă să aibă parte de conținut de calitate.

Emisiunea „Teo Show” face parte de mai mulți ani din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, începând cu ora 15:00. Fanii emisiunii care nu au posibilitatea de a vedea mereu emisiunea din fața televizorului trebuie să știe că acum îi pot urmări pe Teo și Bursucu și online, live video pe Kanal D.

Emisiunea „Teo Show” poate fi urmărită accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 13 ianuarie- VIDEO

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Final de săptămână spectaculos la „Teo Show”. Ce invitați au Teo și Bursucu?

Dacă săptămâna a început bine la „Teo Show”, Teo și Bursucu vor să o încheie în aceeași notă, motiv pentru care au ales să aibă alături și astăzi invitați de seamă.

Începând cu ora 15:00, fanii emisiunii „Teo Show” îl vor putea vedea în exclusivitate pe tatăl lui Jador, concurentul de la Survivor România.

Tatăl artistului va veni la TV și va face dezvăluiri emoționante despre fiul său.

Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-a apucat de școala de șoferi. Cum se descurcă în trafic și cum s-au desfășurat primele ore de condus vei putea afla astăzi la „Teo Show”, de la ora 15:00, pe Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 12 ianuarie- VIDEO

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.