Presiune uriasa in ultimul duel al jocului pentru IMUNITATE! Final dramatic la Survivor Romania, decis la stafeta! Ce echipa a castigat imunitatea si premiul suplimentar!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2021, 01:57
Emotii mari in ultimul duel al jocului de imunitate la Survivor Romania.

Răsturnare de situaţie la Survivor România, sezonul 2. Faimoşii şi Războinicii au ajuns la stafeta mixta si s-au luptat cu toate armele in jocul pentru imunitate din aceasta seara.

In cea de-a cincea ediţie a show-ului fenomen Survivor Romania 2021, competiţia a fost una extrem de strânsă între cele două echipe, Războinici şi Faimoşi, mai ales spre finalul jocului, cand Albastrii au inceput sa recupereze puncte pretioase si sa isi ajunga adversarii din urma. Astfel s-a ajuns la stafeta mixta. Ce echipă a câştigat miza celei de-a patra competiţii?


Ce echipă a câştigat primul joc pentru imunitate in aceasta seara

Cea de-a cincea ediţie Survivor Romania 2021 a fost incendiară, lupta dintre Faimoşi şi Războinici a fost foarte strânsă si dificila. Scorul final a fost de 9-9 pentru cele două echipe. Astfel, pentru a se decide câştigătorul acestei seri, care va lua recompensa, departajarea se va face prin ştafetă mixtă, iar ultimul duel va fi unul extrem de dificil si plin de suspans si emotii.

Faimoşii şi Războinicii şi-au selectat pe cei mai buni coechipieri pe traseu pentru punctul decisiv care îi va propulsa spre castigarea recompensei din această seară.

Pentru această departajare fiecare echipă a ales câte o fată şi un băiat care să mergă pe traseu. Faimoşii i-au ales pe Zannidache si Elena Marin, iar Războinicii au ales ca Mellina si Lucian să aducă punctul decisiv în această seara.

Ce echipă a adus punctul decisiv

În ultima cursă catre punctul final cele două echipe au decis cine să arunce la proba de îndemânare. Faimoşii l-au ales pe Zannidache să arunce, iar Războincii pe Mellina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Duelul a fost unul foarte dur cu o presiune uriasa între Războinici şi Faimoşi, însă punctul care a decis jocul din această seara a fost adus de Faimosul Zannidache, spre marea bucurie a echipei sale, care a castigat primul joc de IMUNITATE de la Survivor Romania 2021.

Astfel, atat imunitatea cat si premiul suplimentar au fost castigate de catre Faimosi, care s-au bucurat enorm pentru marea victorie.

Eroul jocului, Zannidache a fost "omagiat" de colegii sai, in semn de multumire pentru castigarea celei mai importante mize.

Citeste si: MIZA cruciala si premiu suplimentar pentru echipa castigatoare! Faimosii si Razboinicii lupta in cel mai important joc, cel pentru IMUNITATE!

Citeste si: Final dramatic la Survivor România 2021! S-a ajuns la ŞTAFETĂ! Ce echipă a câştigat recompensa pusa in joc in aceasta seara!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.