Rasturnare de situatie in cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor Romania! Final spectaculos! Ce echipa a castigat imunitatea si premiul suplimentar!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2021, 22:29
Final de senzatie in cel de-al doilea joc de imunitate de astazi la Survivor Romania.

Răsturnare de situaţie la Survivor România, sezonul 2. Războinicii au o revenire spectaculoasa in al doilea joc de imunitate si au reusit sa castige!

In cea de-a sasea ediţie a show-ului fenomen Survivor Romania 2021, competiţia a fost una extrem de dificila între cele două echipe, Războinici şi Faimoşi, mai ales spre finalul jocului, cand Albastrii au inceput sa recupereze puncte pretioase si sa isi ajunga adversarii din urma. Ce echipă a câştigat imunitatea?

Ce echipă a câştigat cel de-al doilea joc pentru imunitate in aceasta seara

Cea de-a sasea ediţie Survivor Romania 2021 a fost una incendiară, lupta dintre Faimoşi şi Războinici a fost foarte dificila. Scorul final a fost de 8-10 pentru Razboinici, care au reusit astfel sa castige imunitatea si sa se bucure de premiul suplimentar.

Faimoşii şi Războinicii au luptat pana la capat cu toate fortele pentru a castiga marea miza. In ultimul duel s-au infruntat Marilena si Amna.

Cele doua adversare au incercat din rasputeri sa reziste in ultimul si cel mai important duel al jocului de astazi, insa cea care a castigat a fost Marilena, care a adus punctul decisiv si implicit marea victorie echipei sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Faimosii si Razboinicii, confruntare crancena in cel de-al doilea joc de imunitate! MIZA importanta si un premiu suplimentar de senzatie pentru echipa invingatoare!

Citeste si: „Survivor Romania”// Primul joc de imunitate a fost castigat de Faimosi! Razboinicul Sorin a fost propus spre eliminare, in Consiliu, de coechipieri; telespectatorii au avut parte de prima sesiune de votare, in timpul Consiliului