Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 17 ianuarie - VIDEO. Primul consiliu de eliminare. Cine va părăsi competiția?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 ian 2021, 18:00
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii „Survivor România” începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări show-ul de televiziune și Live Video Online pe kanald.ro.

Concurenții de la „Survivor România” au acceptat cea mai mare provocare din viața lor și sunt pregătiți să le dovedească celor de acasă că pot trăi departe de cei dragi și că se pot descurca în cele mai grele condiții. Pentru ce vor lupta concurenții în această seară?

Vezi Online Video ediția de duminică, 17 ianuarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Cel de-al doilea sezon „Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel, s-a dovedit încă de la început unul plin de culoare și adrenalină. Dincolo de condițiile grele din Republica Dominicană, concurenții trebuie să facă față traseelor dificile și care îi solicită la maximum, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Chiar dacă sunt abia la început, mulți dintre concurenți au început să își piardă răbdarea, mai ales în momentele în care echipele din care fac parte nu reușesc să iasă învingătoare.

În ediția din această seară vor apărea tensiuni în tabăra Faimoșilor, o dovadă în plus a stresului acumulat până în prezent.

Concurenții vor juca astăzi jocul pentru recompensă, astfel că vor avea de străbătut un traseu greu, presărat cu foarte multe obstacole.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Faimosii au decis! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Urmărește emisiunea „Survivor România”, sezonul cu numărul 2, atât din fața televizorului, cât și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Emisiunea face parte din programul TV  al postului Kanal D și este difuzată cinci zile pe săptămână, miercuri și joi de la ora 22:00, iar de vineri până duminică, începând cu ora 20:00.

Emoții mari pentru concurenții de la „Survivor România”. Cine va pleca acasă?

Veștile venite din partea lui Daniel Pavel vor stârni îngrijorarea concurenților de la „Survivor România”. În această seară va avea loc primul consiliu de eliminare din acest sezon. Mai mult decât atât, la finalul consiliului nu va pleca acasă un singur concurent, ci doi, astfel că emoțiile vor fi pe măsură.

Citeste si: Starlin revine printre coechipierii sai, Razboinici! Tanarul izbucneste in lacrimi! Iata care este starea lui de sanatate, dupa accidentarea suferita!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.