Ce echipă a câștigat RECOMPENSA in jocul din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania 2021!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2021, 01:28
Ce echipă a câștigat RECOMPENSA din această seară!

Joc dificil în această seară la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii s-au luptat până la epuizare pentru a câștiga miza pusă în joc.

Faimoşii şi Războinicii au pus toate armele în joc pentru a câştiga recompensa din cea de-a doua ediţie a show-ului Survivor România, pentru a se stradui sa castige mult ravnitul premiu.

Cine a câştigat recompensa pusă în joc la Survivor Romania astazi!

Ultima luptă pe traseu s-a dat între Costi Ionita şi Musty Camara. Concurenţii s-au întrecut cu multa determinare pe traseu în ultima confruntare din această seară.

Adrenalina a fost atinsă la cote maxime în ultimul duel pentru recompensă.

Costi Ionita a pierdut mai mult timp pe traseu, iar Musty a câştigat timp la proba de îndemânare pentru a arunca cele patru mingi in cosuri, la final. Insa presiunea şi epuizarea îşi spun cuvântul în cazul lui Costi, care în această seară a pierdut punctul decisiv în favoarea Războinicilor. 

Musty a adus punctul final pentru echipa Razboinicilor, care a câştigat premiul serii, prajiturile cu ciocolata.

Care a fost scorul final al jocului de recompensa

Jocul din această seară a fost departajat. Faimoşii nu au reuşit să le facă faţă Războinicilor, care au pus toate armele în joc pentru a duce duelul la final în favoarea lor. A fost o luptă crancena si pentru Faimosi, care au incercat din rasputeri sa dea totul pe traseu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Scorul din această seară de la Survivor România a fost de 3-10 pentru Războinici. Astfel, Albastrii au reuşit să câştige detasat şi acest nou joc de recompensa in ediţia de astazi a show-ul fenomen Survivor România, sezonul 2 si au savurat cu mare bucurie prajiturile cu ciocolata.

Singurul care nu a putut sa se bucure de premiul castigat de echipa sa a fost Starlin, care a fost sanctionat pentru comportament neadecvat in conflictul cu Georgiana si care in urmatoarele trei jocuri de recompensa castigate de echipa sa, nu va beneficia de respectiva recompensa.

Citeste si: Ce echipă a câștigat RECOMPENSA in jocul din această seară! Care a fost scorul final la Survivor Romania 2021!

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!