Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui: „Azi este despre el”

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 19 ian 2021, 10:07

Cristi Borcea a împlinind 51 de ani. Cu această ocazie soția sa, Valentina Pelinel, i-a transmis un mesaj minunat pe rețelele de socializare, prin care îi arată cât de mult îl iubește și apreciază. 

Omul de afaceri, Cristi Borcea, a sărbătorit împlinirea celor 51 de ani în familie, alături de Valentina Pelinei și cei trei copii ai lor, iar Cristi Borcea a avut parte de un cadou neașteptat.

Cristi Borcea și-a sărbătorit ziua de naștere

Valentina Pelinel, soția omului de afaceri, a postat pe Facebook un mesaj de dragoste pentru tatăl copiilor ei.

În cadrul mesajului, ea îi urează la mulți ani lui Cristi Borcea, îi spune cât de mult îl iubește și cât de mult însemnă pentru ea.

"Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea", este mesajul public transmis de Valentina Pelinel de ziua de naștere a soțului ei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Afaceristul a avut parte și de o surpriză dulce. Soția lui a comandat un tort deosebit, pe care l-a ales chiar fiul lor, Milan.

Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a fost cel care i-a ales tortul tatălui său. 

„Milan și-a dorit pentru tati un tort cu eroi!', a scris Valentina pe Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cristi Borcea, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 19 ianuarie, de la ora 22:15, la Kanal D

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Cei doi sunt împreună de mai bine de 6 ani și se înțeleg de minune. Secretul unei căsnicii de lungă durată este modul în care comunici cu partenerul de viață, susține frumoasa blondină.

" Comunicarea e cheia! Cu soţul meu stau seara pe terasă. Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim. După care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti", dezvăluia fostul model în toamna anului trecut. 

Citeste si: Cristi Borcea, terorizat in inchisoare! Ce i se intampla in fiecare zi la puscarie, a recunoscut chiar el

Chiar dacă au deja trei copii, Milan șigemenele Rania și Indira, nu ar fi exclus ca în familia lor să își facă apariția încă un membru.

" Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic", a declarat Valentina.

Cristi Borcea vine marți, 19 ianuarie, la “ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D!