In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi, victima razbunarii lui Burhan!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2021, 10:35
video Foto(4)

Mehdi ajunge, din nou, victima razbunarii lui Burhan si este in pericol de moarte.

Mehdi inca sufera dupa divortul de Zeynep, femeia pe care o iubeste cu toata fiinta lui. Barbatul nu reuseste, spre marea lui dezamagire, sa schimbe nici atitudinea ostila a surorii sale, Mujgan, cea din pricina careia au avut de suferit toti cei familie. Mujgan s-a trezit, <deodata> ca nu mai are niciun sprijin din partea celor dragi.

Mehdi, in pericol de moarte!

Burhan incearca pentru ultima data o impacare cu Mujgan, insa Mehdi intervine. Cel din urma nu concepe, sub nicio forma, ca sora lui sa aiba de-a face cu fiul celui care le-a ucis tatal, iar de aici pana la o altercatie in toata regula este doar un pas. Mehdi ajunge, din nou, victima razbunarii lui Burhan. In mod surprinzator, Zeynep ii este alaturi fostului sot.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.