Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D! “Ați lovit vreodată o femeie?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist va trebui să răspundă

Autor: Oana Iosif
Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cristi Borcea este invitatul de astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D! Celebrul afacerist roman Cristi Borcea se numără printre cei mai bogați și influenți oameni din România.

A avut o viață sentimentală tumultuoasă, iar acum, la cei 51 de ani ai săi, se poate lauda, pe lângă succesul incontestabil în afaceri, și cu o familie numeroasă. Aflat la a treia căsătorie, cu Valentina Pelinel, renumitul afacerist are, din toate cele trei mariaje, nouă copii, de care este foarte mândru că-i poartă numele.

Astăzi, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea va trebui să vorbească și despre condamnarea sa la închisoare în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, precum si despre perioada petrecută în detenție. 

Citeste si: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui: „Azi este despre el”

            “Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie b ă rbatul unei singure femei?”,  acestea

sunt câteva dintre cele 40 de întrebări la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de astăzi, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratați astăzi, de la ora 22:15, o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe celebrul afacerist român Cristi Borcea, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.