Andra Volos iubește din nou? Ce spune fosta concurentă de la "Puterea dragostei" despre noul iubit

Autor: Marina Ionescu
Andra Volos e îndrăgostită de un domn misterios

Foarte mulți fani și-ar fi dorit să îi vadă din nou împreună pe Bogdan Mocanu și Andra Volos, dar șansele ca foștii concurenți de la Puterea Dragostei să se împace sunt minime.

Andra Volos și Bogdan Mocanu au format unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, nu doar din casa Puterea dragostei. Cu toate acestea, se pare că numeroasele împăcări și despărțiri prin care cei doi au trecut și-au spus cuvântul, iar șansele de a asista și de data aceasta la o conciliere între cei doi tineri sunt, în ciuda speranțelor tuturor fanilor, minime.

Andra Volos are un nou iubit

 Atât Andra, cât și Bogdan și-au găsit alți parteneri de viață. Bogdan Mocanu trăiește o frumoasă perioadă alături de o brunetă misterioasă.

Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto.

Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. 
Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară”, a spus Bogdan Mocanu despre iubita lui.

De asemenea, Andra Volos l-a înlocuit pe Bogdan Mocanu și iubește din nou. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostită lulea, dezvăluindu-le fanilor de pe rețelele de socializare informații despre partener.  

Frumoasa vedetă este în culmea fericirii de când și-a găsit jumătatea, dovadă mesajele și postările din mediul online. 

Citeste si: Bogdan Mocanu iubeste din nou? Iata ce marturisire uluitoare a facut fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra Volos continuă să-și țină urmăritorii în suspans! Recent, fosta concurentă de la Puterea dragostei a recunoscut că e implicată într-o relație, dar fanii ei vor avea de așteptat până când vor vedea poze cu acesta 

Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”,  a spus Andra Volos, pe un live făcut pe internet.

Andra Volos a mărturisit că nu este pregătită să-l arate lumii pe actualul iubit, pentru că preferă să-și țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor pentru o perioadă de timp.

Cu toate acestea, Adra mai are momente când se dă singură de gol. Cu puțin timp în urmă, fosta concurentă de la Puterea dragostei a publicat o imagine cu o inimioară în interiorul căreia apare inițiala literei iubitului ei. Se pare că Andra se iubește cu un bărbat al cărui prenume începe cu „S”.

Citeste si: Bianca Comanici si Jador, impreuna! A marturisit TOT:"Ii fac si ciorba!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.