Cum a reuşit Raluca Bădulescu să slăbească 70 de kilograme? Vedeta a dezvăluit ce trucuri a folosit pentru a ajunge la silueta mult dorită

Autor: Madalina Maftei
Raluca Bădulescu, a slăbit 70 de kilograme!

Raluca Bădulescu s-a confruntat multă vreme cu kilogramele în plus. Vedeta a reuşit să slăbească 70 de kilograme şi a împărtăşit trucurile pe care le-a folosit cu admiratoarele ei.

Raluca Bădulesc este foarte cunoscută în showbiz, mai ales ca jurat al emisiunii fenomen "Bravo, ai stil" difuzată la Kanal D. Vedeta a trecut printr-o schimbare uimitoare, a reuşit să slăbească 70 de kilograme în câteva luni.

Cum a reuşi Raluca Bădulescu să slăbească 70 de kilograme

În urmă cu câţiva ani, Raluca Bădulescut s-a confruntat cu kilogramele în plus, ajunsese să cântărească 121 de kilograme.

Vedeta nu se mai simţea bine în propria piele şi a luat decizia de a apela la medicii specialişti. Cea mai bună soluţie a fost operaţia de micşorare a stomacului, care a ajutat-o enorm.

După ce a recurs la această intervenţie, Raluca a reuşit să slăbească 70 de kilograme, acest lucru a determinat-o să fie mult mai responsabilă cu ceea ce mănâncă. Obezitatea îi afecta sănătatea şi îi îngreuna viaţa foarte mult. 

Raluca Bădulescu are o siluetă de invidiat

Raluca Bădulescu afişează o siluetă de invidiat, cântăreşte în jur de 50 de kilograme şi poate fi comparată uşor cu un fotomodel. Vedeta TV a spus totul despre cum a reuşit să scape de kilogramle în plus cu care se confrunta, dar şi ce dietă a ţinut.

"Eu nu cred în regim drastic, cred în regimul de viață pe care l-am învățat de la dl.

profesor Copăescu dupa operația de gastric sleeve: mese mici și dese, cantități mici de mâncare de mai multe ori pe zi. Eu așa fac și mănânc orice, însă doar cantități mici”, le-a mărturisit prezentatoarea admiratoarelor sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raluca Badulescu, nevoita sa dea stelute unor moldovence insistente!

În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu declara în cadrul unui interviu că după o lună de la operație a slăbit aproximativ 20 de kilograme. Ceea ce îi dovedea faptul că operația a fost un adevărat succes.

„Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci.

După o lună de la operație am slăbit 20 de kilograme. Aveam 121, acum am 57. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă îngrozitor. Nu țin regim, mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici.

Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă, domnule paste, două furculițe, dar atât.

Peste două ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza, o felie, nu o pizza.”, a declarat vedeta TV.

Medicii specialişti avertizează ca majoritatea persoanelor care ajung să facă această operaţie de micşorare a stomacului au nevoie de consiliere psihologică. Cel mai greu e să-şi schimbe stilul de viaţă şi să realizeze că nu mai trebuie să mănânce cantităţile pe care le consumau înainte. Altfel, riscă să pună kilogramele la loc.

Citeste si: Raluca Badulescu, despre shoppingul de pandemie: „Am reusit sa scap la cumparaturi online”