Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 20 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Meda, un car de nervi! Ce a enervat-o

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 ian 2021, 15:35
Meda e foarte supărată

A doua parte a emisiunii Puterea dragostei de azi începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Meda, care a venit în casă pentru a forma din nou un cuplu cu Nicos, este foarte nervoasă. 

Alexandra dă o pedeapsă controversată, cerându-i Ayei să meargă în camera roșie cu Nicos, iar Meda izbucnește. Ea nu acceptă sub nicio formă să îl vadă pe băiatul pentru care a venit în casă și pe care îl iubește în camera roșie cu Aya, mai ales că el a recunoscut că a plăcut-o pe aceasta.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Meda îi spune Alexandrei că nu e supărată pe ea pentru pedeapsă, dar că nu acceptă să îl vadă pe Nicos în camera roșie cu Aya. 

Nicos i-a mărturisit Medei că a dorit să formeze, la un moment dat, un cuplu cu Aya, dar că nu își mai dorește acum decât o prietenie cu aceasta.

Meda va fi greu de stăpânit, însă, izbucnind în plâns.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicos are o istorie și cu Alexandra Cărare, cu care a format o scurtă vreme un cuplu, dar de care s-a despărțit în termeni deloc amiabili.

Nicos și Alexandra s-au jignit reciproc, iar el a mers până într-acolo încât s-a legat inclusiv de calitatea de mamă a Alexandrei.

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei din 20 ianuarie începe la ora 17:00 pe Kanal D și poate fi urmărită și live video online, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00

și 19:00.

Citeste si: Motivul pentru care s-au despărțit Livian și Florentina. Acum s-a aflat adevărul: „Merită...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.