Unde și-a cunoscut Culiță Sterp iubita? Daniela Iliescu a spus tot adevărul: "Ne-am cunoscut la..."

Autor: Marina Ionescu
Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Daniela.

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Daniela Iliescu. Cu toate acestea, mulți se întreabă, unde și-a găsit Faimosul de la Survivor România 2021 sufletul pereche?

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au planuri serioase de viitor. Mai mult, concurentul de la Survivor Romnia și iubita lui vor deveni părinți în câteva luni.  

Recent, Daniela a vorbit în cadrul emisiunii Teo Show despre relația pe care o are cu faimosul Culiță Sterp. Viitoarea mămică a mărturisit că se cunosc de 13 ani, dar și unde l-a cunoscut pe tatăl viitorului lor copil.

Citeste si: Daniela Iliescu, ingrozita de mesajele pe care le primeste pe telefon Culita Sterp de la femei: "Ma uit si imi fac cruce!" Ce dezvaluiri face iubita Faimosului despre relatia lor

Unde și-a cunoscut Culiță Sterp iubita?

Cel mai frumos concurent din istoria Survivor România, Culiță Sterp, și-a făcut fanele să suspine îndelung atunci când a anunțat că are o iubită însărcinată care-l așteaptă acasă.

Femeia care a reușit să-l cumințească pe Culiță este Daniela Iliescu, o prietenă din copilărie a faimosului. De la relația de prietenie dintre ei până la o relație de dragoste a mai fost un singur pas. Daniela Iliescu este însărcinată în patru luni și va aduce pe lume o fetiță, în luna iunie.

„Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm.

Ne-am cunoscut în clasa a 9-a... Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura... Am mai păstrat așa legătura, dar niciodată nu mi-am imaginat că vom avea ceva..",  a povestit Daniela Iliescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: L-a înşelat cu cel mai bun prieten, iar acum îl regretă? Ce melodie a scos Carmen de la Sălciua după ce a aflat că iubita lui Culiţa Sterp este însărcinată

Culiță Sterp, prima întâlnire cu Daniela Iliescu

Daniela Iliescu a menționat că în momentul în care a început să se întâlnească cu Culiță, el nu era într-o relație.

De asemenea, viitoarea mămică a fost mai reținută la început, deoarece credea că faimosul este în continuare într-o relație cu Carmen de la Sălciua, fosta lui soție.

Faimosul de la Survivor România i-a explicat că nu mai există nicio relație între el și Carmen, că este din nou un bărbat singur și că cei doi pot forma un cuplu fără probleme.

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. 

Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”, a dezvăluit iubita lui Culiță Sterp, la Teo Show.

Citeste si: Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.